ArbitSoftware CS2 External Crâcked By LOLSHAN (Paste)

LOLSHAN

Reverser
Crâck Date ~ 24.10.2023
Crâcked By ~ LOLSHAN
Cheat Base/Source ~ Github/Kdmapper (Pasted)
Protectors ~ ??? : Lisans Kontrolleri [Patched] : FileStream [Artık local]

dhwl1yc.png

/

1-) "start.bat" dosyasını çalıştırın (PC restart atmadığınız sürece tekrar çalıştırmanıza gerek yok)
2-) CS2'yi açın, hileyi çalıştırın ve random şeyler yazıp Enter tuşuna basın. Bu kadar.
(Menü tuşu INSERT)

KeyAuth kullanıyor (Driver için FileStream var).
Başka bir şey yok :D Zeki kardeşimiz VMP Sdk kullanıp VMP kullanmamış???
- - - - - -

Son düzenleme:
AHUAUHAUHAHUAUHA GENE PASTE! Aga yapma artık sen kırdıkça ve paste olduğunu gördükçe gülmekten altıma kaçıracağım :D

aga kendini betimlemişsin la
Hemen açıklayım agam artık millet şöyle boş yapmasın :D

1- Valobotun Interception ve Paste olduğunu zaten belirtmiştim soranlara, ama 11 ay undetected götürünce alayı * gibi kaldı. Paste bir üründü ve ben developer değilim kendi çapımda uğraşmıştım gram kod bilgim olmadan ve bence güzel iş çıkarmıştım. O zamanlar en gelişmişlerin arasında benimki vardı herkesde memnundu.
2- Lol Scriptinde de aynı şekilde pasteledik ama 0 bilgimle üzerinde çok uğraştım çokda ucuza sattım beceremeyenler satın aldı sadece.
3- Kapanışıma doğru yayınladığımız Valorant ürünleri dünyanın en iyi ürünleri oldu çünkü gerçekten bilgili bir dev ile çalışmaya başladım. Örneğin Fusionant o zamanlar rakibi bile yoktu covert kalitesinin üstünde bir üründü ve ücretsiz perm spoofer sağlıyorduk.
Zaten bu kadar hızlı yükselip bianda globalde en üst sıralara geldiğimde çekemeyenler beni doxlayıp dava yememe sebep oldu.

İyi günler :))

TR'de paste olmayan bir ürüne denk gelmedim henüz :D Bunun gibi çok var Crackleyip paylaşmadığım.
Orbitin direk sahibini/devini birebir tanıyordum çocuk çok uğraşıyordu ama evet tamamen paste.
aga kendini betimlemişsin la
Hatta sana bir ufak detay vereyim bunu herkes vermez. Biliyorsun Khaleesi Nyrexler için bir aimbot tasarladı halada satıyorlar. O aimbot bana ait hasanlar benim valobotu kırarak yaptılar onu. Aynı şekilde ben kapanmaya yakın Hangar Sergen itide benimkini kırdırıp kendisine yaptırıp satmaya başladı :D

Hemen açıklayım agam artık millet şöyle boş yapmasın :D

1- Valobotun Interception ve Paste olduğunu zaten belirtmiştim soranlara, ama 11 ay undetected götürünce alayı * gibi kaldı. Paste bir üründü ve ben developer değilim kendi çapımda uğraşmıştım gram kod bilgim olmadan ve bence güzel iş çıkarmıştım. O zamanlar en gelişmişlerin arasında benimki vardı herkesde memnundu.
2- Lol Scriptinde de aynı şekilde pasteledik ama 0 bilgimle üzerinde çok uğraştım çokda ucuza sattım beceremeyenler satın aldı sadece.
3- Kapanışıma doğru yayınladığımız Valorant ürünleri dünyanın en iyi ürünleri oldu çünkü gerçekten bilgili bir dev ile çalışmaya başladım. Örneğin Fusionant o zamanlar rakibi bile yoktu covert kalitesinin üstünde bir üründü ve ücretsiz perm spoofer sağlıyorduk.
Zaten bu kadar hızlı yükselip bianda globalde en üst sıralara geldiğimde çekemeyenler beni doxlayıp dava yememe sebep oldu.

İyi günler :))

Orbitin direk sahibini/devini birebir tanıyordum çocuk çok uğraşıyordu ama evet tamamen paste.

Hatta sana bir ufak detay vereyim bunu herkes vermez. Biliyorsun Khaleesi Nyrexler için bir aimbot tasarladı halada satıyorlar. O aimbot bana ait hasanlar benim valobotu kırarak yaptılar onu. Aynı şekilde ben kapanmaya yakın Hangar Sergen itide benimkini kırdırıp kendisine yaptırıp satmaya başladı :D
vay agam saygım arttı motovlog gelir mi

Crâck Date ~ 24.10.2023
Crâcked By ~ LOLSHAN
Cheat Base/Source ~ Github/Kdmapper (Pasted)
Protectors ~ ??? : Lisans Kontrolleri [Patched] : FileStream [Artık local]

dhwl1yc.png

/

1-) "start.bat" dosyasını çalıştırın (PC restart atmadığınız sürece tekrar çalıştırmanıza gerek yok)
2-) CS2'yi açın, hileyi çalıştırın ve random şeyler yazıp Enter tuşuna basın. Bu kadar.
(Menü tuşu INSERT)

KeyAuth kullanıyor (Driver için FileStream var).
Başka bir şey yok :D Zeki kardeşimiz VMP Sdk kullanıp VMP kullanmamış???
- - - - - -
hile çalısmıyor hocam bi tekrar test et istersen :D

vay agam saygım arttı motovlog gelir mi
Yok kanka saldım ya insta hesabımda ban yedi milyon izlenmeli videolarım falan gitti soğudum. Zaten artık eskisi kadar motoru sevemiyorum her hafta birisi ölüyor bende çok risk atlattım arkadaşlarım kaza yaptı falan Türkiye'de motor pek sarmıyor. Motoru satıp 3-5 daha koyup eli yüzü düzgün bir araba alıcam.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt