Aranizda wooferpro kullanan yada kullanmis olan var mi ? Yardim gerekli !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Itsdoc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Itsdoc

Platinum Üye
Umarim konuyu dogru yere acmisimdir. Arkadaslar programi bilen bilir aslinda gayet kullanisli bir spoofer ama her nedense bende calismadi. Oyuna tekrar giris yapiyorum fakat oyunun ortasinda yine ban yiyorum hic bir sey kullanmadigim halde. Bir kac arastirma sonucunda anakart guncellemsi yapilmadigindan ban yiyorsun diyor ama yaptim zaten deniyebilcegim 7 8 tane anakart guncellemesi var. Geriye dogru guncelleme yaptim, olmadi en son surum yukledim yinede ayni bu konu hakkinda yardimci olabilecek birileri var mi ? Burasi son umudum isin gercegi yardimci olursaniz sevinirim.
Baska spooferlara verebilecek paramda yok. Daha once calisan program niye simdi calismaz anlamis degilim. Lutfen bilen birileri bana ulasabilir mi ?

Not: Pc ye yeni format attim

bi çılgınlık yapıp aldığın yerden destek alabilirsin

Zaten çalışmıyor ki, supportları ayda yılda bir cevap veriyordu en sonunda ben pes etmiştim. Gigabyte'da bile açamıyor.

bende aciyor kanka bilmiyorum seni ama anakartin ne?

woofer pro da tüm jenerik spooferler gibi amidewin vs toollarını kullanıyor eskiden tek olayı formatsız ban açmasıydı sanırım artık onu da yapamıyor

Zaten çalışmıyor ki, supportları ayda yılda bir cevap veriyordu en sonunda ben pes etmiştim. Gigabyte'da bile açamıyor.
2 hafta once yaptim calisti simdi olmuyor
bende aciyor kanka bilmiyorum seni ama anakartin ne?
msi 470x gaming plus
bi çılgınlık yapıp aldığın yerden destek alabilirsin
yapmadim mi saniyorsun
valla dedigim gibi iste belki ben mi bi yerde yanlis yaptim diye geldim buraya son umut ama benden baska 2 3 kisi kullaniyormus sanirim.

Son düzenleme:
bakvalodan almıştım bana key bile vermediler 4 ay oyalayıp banladılar :D 7/24 sup

Umarim konuyu dogru yere acmisimdir. Arkadaslar programi bilen bilir aslinda gayet kullanisli bir spoofer ama her nedense bende calismadi. Oyuna tekrar giris yapiyorum fakat oyunun ortasinda yine ban yiyorum hic bir sey kullanmadigim halde. Bir kac arastirma sonucunda anakart guncellemsi yapilmadigindan ban yiyorsun diyor ama yaptim zaten deniyebilcegim 7 8 tane anakart guncellemesi var. Geriye dogru guncelleme yaptim, olmadi en son surum yukledim yinede ayni bu konu hakkinda yardimci olabilecek birileri var mi ? Burasi son umudum isin gercegi yardimci olursaniz sevinirim.
Baska spooferlara verebilecek paramda yok. Daha once calisan program niye simdi calismaz anlamis degilim. Lutfen bilen birileri bana ulasabilir mi ?

Not: Pc ye yeni format attim
ben yaklaşık 1 1.5 sene önce aldım kesinlikle hiç ilgilenmiyorlar adamların ticket sayısı sınıra ulaştıgından ticket açamıyoruz ayda 1 mesaj atıyorlar hiç ilgili değiller para iadeside çok nadiren yapıyorlar onuda bana yaptılar şans lazım

ben yaklaşık 1 1.5 sene önce aldım kesinlikle hiç ilgilenmiyorlar adamların ticket sayısı sınıra ulaştıgından ticket açamıyoruz ayda 1 mesaj atıyorlar hiç ilgili değiller para iadeside çok nadiren yapıyorlar onuda bana yaptılar şans lazım
alti ustu bir kereligine oyuna girmeye calisiyoruz urastigimiz seye bak bedava spoofda bulamadim cokta anlamam delirmemek elde degil

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt