araba hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lawrens
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lawrens

Master Üye
ehliyetimi yeni aldim fakat arabanin disklerinde ufafk ufak nokta nokta paslanmalar var sorun yaratirmi tutusunda sorun yok yakin zamanda araba degismeyi dusunuyorum yaptirmalimiyim sizce yoksa kalsinmi

ehliyetimi yeni aldim fakat arabanin disklerinde ufafk ufak nokta nokta paslanmalar var sorun yaratirmi tutusunda sorun yok yakin zamanda araba degismeyi dusunuyorum yaptirmalimiyim sizce yoksa kalsinmi
Bir sorun yaratmaz demişti bizim usta daha ölmedik deneyimlerime göre yaratmıyormuş :kappasmiley:

Nemli ortamda kalmış sanırsam, fren tutmasında vs herhangi bir sorun yaratmıyorsa devamke

araba değişeceksen masrafa girmene gerek yok, imkanın varsa balata spreyi ile balatayı temizle.

Araç değiştirmeyi düşünüyorsanız şuanlık basit bir çözüm olan balata spreyi kullanın yakın zamanda değiştirmeyecekseniz ise sanayiye götürün hocam

geçici ehliyetin çıktısını almadan çıksam sorun olurmu yoksa illa çıktı istermi *****

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt