Aptala yatan gerçek aptallar (öfke kusma postudur)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam da bu kadar gerilmene gerek var mıydı sence takıl işte yetkililer işini gayet iyi yapıyor zaten

kanka valla cok haklısın da öfke nöbeti geçirmene de gerek yok gereği görevliler tarafından yapılıyordur diye düşünüyorum

Amaçları tilt etmek olabilir bence ama eğer yaşları küçük ise o sıkıntı :/

İmzamı atarım altına bu kadar kıt beyinli insanlsr doluştu foruma araştırmaktan aciz cevaptan anlamayan tembel insanlar benide tilt ediyor. Spam yapanları report edin en azından banlarlar arkadaşlar (küfür etmeseydin daha iyi olurdu 🙂
herkez silver peşinde

Haklısın Bende gereksiz yorum yapanları thanks thks saol vs. Gibi konu ile alakasız yorum yapanları reportluyorum işe yarıyor mu bilmem ama uslübun yanlış bu sitenin adminleri mod ları var onlar gerekeni yapar sen görmezden gelmelisin

İmzamı atarım altına bu kadar kıt beyinli insanlsr doluştu foruma araştırmaktan aciz cevaptan anlamayan tembel insanlar benide tilt ediyor. Spam yapanları report edin en azından banlarlar arkadaşlar
herkez silver peşinde
Silver olma peşinde olabilir herkes ama insanlar mantık yürütmüyor beyinlerini çalıştırmıyor yada bilerek mesaj kasmak için soru soruyolar ben anlamadım herkes ayrı konu açıp aynı soruyu soruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt