OxMicro
Gold Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
Anlayamadım software zaten yazılım demek "yazılım yazılım galiba bu derken?"software yazılım galiba bu ?
Anlayamadım software zaten yazılım demek "yazılım yazılım galiba bu derken?"software yazılım galiba bu ?
hardware ürününüz var mı denemek istiyorum da ban olayından endişeliyim acıkcasıAnlayamadım software zaten yazılım demek "yazılım yazılım galiba bu derken?"
sunucumuza gelip ticket acarsaniz ilgilenebilirizhardware ürününüz var mı denemek istiyorum da ban olayından endişeliyim acıkcası
1 arkadas alacak birazdansatın alıp test eden arkadaşlar var mı
Herhangi bir ek cihaz gerektiriyormu manasında sormuş arkadaş (arduino , rasbberry) gibiAnlayamadım software zaten yazılım demek "yazılım yazılım galiba bu derken?"
anlayan arkadaş cevapladı eyvallah kardo halen içimde valo externallarıda tespit ediyor inancı var ya hardware sanki daha ud geliyor gibiHerhangi bir ek cihaz gerektiriyormu manasında sormuş arkadaş (arduino , rasbberry) gibi
kullandigin external urunune gore degisir hardware kullansan bile methodlari dt ise yine banlanacaksin ekstra cihaz gerektirmiyor hilemizanlayan arkadaş cevapladı eyvallah kardo halen içimde valo externallarıda tespit ediyor inancı var ya hardware sanki daha ud geliyor gibi
Ben paste urun satmam paste srcleri de paylasirim.paste değil dimi