Apple, iPhone 16'da yine 60 Hz ekran kullanacak

İphone kullanıcısıyım, evet herkes popüler kültürün kölesi olmuş, başından beri iphone marka telefon kullandığım için devam ediyorum ama herkesinde dediği gibi saçmalıktan başka bir şey değil, alanlarda ortamda telefonunu göstermek show yapmak için alıyor ben daha zenginim mantığıyla alıyorlar halbuki son parasıyla gidip o telefonu alıyor xd senden beyinsizi yok fakire para vermişler iphone almış hesabı gibi aynı muhtemelen, daha uygun fiyatta ve daha performanslı cihazlar alınılabilir.

bilgisayarlarda da 8 gb ram muhabbeti var aplle o kadar para kaznamasına rağmen yaptığına baak

Paralı olan alıyor çok büyütmeye gerek yok bütçe meselesi bende android kullanıyordum kamera ve veri yüklemesi kaliteli olduğu için 15e geçtim gayet güzel android aramıyorum hatta 16 çıksın elimdekini satıp para ekleyip alabilirim

Paralı olan alıyor çok büyütmeye gerek yok bütçe meselesi bende android kullanıyordum kamera ve veri yüklemesi kaliteli olduğu için 15e geçtim gayet güzel android aramıyorum hatta 16 çıksın elimdekini satıp para ekleyip alabilirim
Direkt değişim yapıyorlar eğer temiz kullandıysan onu veriyorsun üstüne vermen gereken parayı sana söylüyorlar . Ben o şekilde yaptım başkasına satmakla uğraşmadım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt