Çözüldü Aplarix - İlgisizlik , Ürünü çalişmamasi Rezillik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
evet destekliyor fakat bu sorun sizden çıkan bir sorun bizlik bir şey yok bende windows 11 kullanıcısıyım laptop'umda da kullanıyorum ana bilgisayarımda da bu işletim sistemini kullanıyorum fakat herhangi bir sorun yaşamadım sorun sizlik.
Bana iade yapabilirim dediniz ama konusmanın basında
BIOS'a gir ve SVM ya da Hyper-V virtualizationu kapa
Kapalı onlar

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @wrapper
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : İlgisizlik , Ürünü çalişmiyor ve iade yapmiyor
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 20/12/2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/aplarix-valorant-colorbot-cheat-hvci-on-undetectable-aplarix-com.64123/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın : Başta söyleyeyim kendisi çok ilgisiz keşke almasaydim mesajlara 1 saate dönüyor berbat birisi keşke başka color satan biri daha vardi ondan alsaydim. 20 Tl daha ucuz diye bundan aldım. Kendisinden colorbot ürününü alacağim dedim ve emin olmak icin laptopum sıkıntılı colorbot çalişmazsa iade olur mu dedim oda "olur hocam sıkıntı değil" dedi görsellerde mevcut buna güvenerek ürünü satin aldim ve verdiği key ile giriş yaptigimda mavi ekran aldigimi söyledim kendisi winver fotoğrafi istedi ve daha mesajlarima bakmıyor iade istiyorum ona bile cevap vermiyor. Bütün konusmalar resimlerde var. Almayin aldirmayin !!!
adama 50 tane etiket atmışsın adamın daha mesaja bakmasına zaman vermeden bi 50 tane daha etiket atmışsın ve ayrıca daha sorun çözülmeden şikayet konusu açmışsın satıcı burada sonuna kadar haklı adam sana keşke timeout atsaydı 1 gün

Aynı sorun benim LoL konumda yaşandı tıpa tıp aynısı bana iade gecilecek dedi yönetim ekibi eğer cozmeseydik. Umarım aplarixede böyle bir haksızlık uygulanmaz.

adama 50 tane etiket atmışsın adamın daha mesaja bakmasına zaman vermeden bi 50 tane daha etiket atmışsın ve ayrıca daha sorun çözülmeden şikayet konusu açmışsın satıcı burada sonuna kadar haklı adam sana keşke timeout atsaydı 1 gün
Şikayet konusu açınca nasil baktı?? aninda

su sekil tripleniceksin ya senin gibilerin yasamaya hakki yok biladerim

Aynı sorun benim LoL konumda yaşandı tıpa tıp aynısı bana iade gecilecek dedi yönetim ekibi eğer cozmeseydik. Umarım aplarixede böyle bir haksızlık uygulanmaz.
iadeler sadece kullanıcı hatasında olur 2-3 günde bir kaç müşterim oldu ve hepsi memnun kaldılar windows 10/11 kullanan kullanıcılarımız mevcut yazabilirsiniz dilerseniz sorun kullanıcı hatası kullanıcının işletim sistemi bozuk, bozuk olduğu için de benim yapabileceğim ve sunabileceğim tek çözüm format. Kendisi format atmayı reddediyorsa yapabileceğim bir şey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt