APEX WH-AİMLOCK-İTEMGLOW-SPOOFER FREE BİRAZ ZOR YAPMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aly68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aly68

Bronz Üye
ertesi güne ban yiyor artık hesaplar arkadaşlar boşverin kullanmayın mavi ekran yeyip durmanın bir mantığı yok

Son düzenleme:
öncelikle bu hile halı hazırda bilinen ve kaynak kodu bilinen bir hile ana hesabınızda denemeyin , başka forumlarda uzun zamandır vardı burda görmeyince ekleyim dedim.
hileyi kullanabilmek için bilgisayarınızın uefi-bios olarak windows kurulu olması gerekiyor. olup olmadığını winver.exe den bios sürümü yerinden bakabilirsiniz. eski yada uefi yazar. eskiyse hileyi kullanmazsınız ama spooferı kullanabilirsiniz.
spoofer paralı bir spooferın crackli halidir ufak tefek sıkıntıları oluyor ve windowsun bazı sürümlerinde sıkıntı çıkıyor.
yinede bende şuan çalışıyoro yüzden paylaşmak istedim , yapımı çok zor olduğu için az kullanılan bir hile.

yapımınıa gelirsek,
biosdan safeboot u devre dışı bırakın.
BIOS'ta takılıp kalmamak için bunu yüklemenin çok kolay bir yolunu buldum
(1) Flash Sürücüye İhtiyacınız Var
AIOBootExtractor'ı kurun
AIOBootExtractor'ı açın ve "AutoInstall Bootloaders" ı seçin ve ardından Tamam'a tıklayın
Memory.efi'yi YALNIZCA flash sürücüye koyun, EFI Klasörünü DAHİL ETMEYİN.
Şimdi bilgisayarınızı yeniden başlatın ve USB'ye önyükleyin
Bir önyükleyici görünecek, ardından rEFInd seçin
Şimdi "..... Boot Memory.Efi" yazan seçeneği bulun, seçin ve girin
Ekran bir saniye titreyecek
Ardından şimdi Windows harddiskten önyükleyi seçin, böylece şimdi işletim sisteminize önyükleme yapacaktır.

buraya kadar biosla alakalı olan kısmı haleltdik . işletim sisteminiz güncelse mavi ekran alabilirsiniz bazı versiyonlarda mavi ekran alınıyor malesef ben windows updateyi kapattım o yüzden.

notepad.exe yada başka bir 64 bit exe yi yönetici çalıştırın.
ardıktan verdim dll yi inj.exe üstüne sürükleyin.
bir cmd ekranı gelicek
oraya notepad.exe yazın.
ayar menusundeki desited aim key , için virtualkey ler kullanmanız gerekiyor .

sağ mouse botuno yerine 0x02 mesela
ardından apexe girin ve menuye kadar ilerleyin.
sonra cmd ekranın seçenekler gelicek.
geri kalanını halledersiniz.

spoofer ise crackli bir spoofer bir forumdan aldım kullandım faydasını gördüm.

öncelikle hile ve spoofer çok kanser ve yapması zor ama hileyle apex oynamak istiyorsanız uğraşırsanız yapabilirsiniz.

hile linki:

spoofer linki:
Virüs Total Eklermisiniz ?
Bu Arada Yararlı Konu Ama Cidden Yapması Çok Karışık
Zor Değil Karışık

öncelikle bu hile halı hazırda bilinen ve kaynak kodu bilinen bir hile ana hesabınızda denemeyin , başka forumlarda uzun zamandır vardı burda görmeyince ekleyim dedim.
hileyi kullanabilmek için bilgisayarınızın uefi-bios olarak windows kurulu olması gerekiyor. olup olmadığını winver.exe den bios sürümü yerinden bakabilirsiniz. eski yada uefi yazar. eskiyse hileyi kullanmazsınız ama spooferı kullanabilirsiniz.
spoofer paralı bir spooferın crackli halidir ufak tefek sıkıntıları oluyor ve windowsun bazı sürümlerinde sıkıntı çıkıyor.
yinede bende şuan çalışıyoro yüzden paylaşmak istedim , yapımı çok zor olduğu için az kullanılan bir hile.

yapımınıa gelirsek,
biosdan safeboot u devre dışı bırakın.
BIOS'ta takılıp kalmamak için bunu yüklemenin çok kolay bir yolunu buldum
(1) Flash Sürücüye İhtiyacınız Var
AIOBootExtractor'ı kurun
AIOBootExtractor'ı açın ve "AutoInstall Bootloaders" ı seçin ve ardından Tamam'a tıklayın
Memory.efi'yi YALNIZCA flash sürücüye koyun, EFI Klasörünü DAHİL ETMEYİN.
Şimdi bilgisayarınızı yeniden başlatın ve USB'ye önyükleyin
Bir önyükleyici görünecek, ardından rEFInd seçin
Şimdi "..... Boot Memory.Efi" yazan seçeneği bulun, seçin ve girin
Ekran bir saniye titreyecek
Ardından şimdi Windows harddiskten önyükleyi seçin, böylece şimdi işletim sisteminize önyükleme yapacaktır.

buraya kadar biosla alakalı olan kısmı haleltdik . işletim sisteminiz güncelse mavi ekran alabilirsiniz bazı versiyonlarda mavi ekran alınıyor malesef ben windows updateyi kapattım o yüzden.

notepad.exe yada başka bir 64 bit exe yi yönetici çalıştırın.
ardıktan verdim dll yi inj.exe üstüne sürükleyin.
bir cmd ekranı gelicek
oraya notepad.exe yazın.
ayar menusundeki desited aim key , için virtualkey ler kullanmanız gerekiyor .

sağ mouse botuno yerine 0x02 mesela
ardından apexe girin ve menuye kadar ilerleyin.
sonra cmd ekranın seçenekler gelicek.
geri kalanını halledersiniz.

spoofer ise crackli bir spoofer bir forumdan aldım kullandım faydasını gördüm.

öncelikle hile ve spoofer çok kanser ve yapması zor ama hileyle apex oynamak istiyorsanız uğraşırsanız yapabilirsiniz.

hile linki:

spoofer linki:
Virüs total ekleyebilirmisiniz yoksa konuyu kapatmak zorunda kalıcam.

okurken yoruldum ama faydalı sadece neden usb ye kuruluyor yakalanmaması ıcın mı

bunu baska hılelerde deneyelblrmyz acaba usb yontemını

arkadaşlar bios exploiti ile hileyi kuruyor sürücü yardımlarıyla kısacası olayı bu :p

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt