Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@Dreamfancy bu böyle çalışmıyor bunun driverı var diye hatırlıyorum başka bir programa inject ediyorsun onun üzerinden çalışıyor
yani burda yanlış bilgi var bunu oyuna inject ederseniz çalışmaz

bu böyle çalışmıyor bunun driverı var diye hatırlıyorum başka bir programa inject ediyorsun onun üzerinden çalışıyor
yani burda yanlış bilgi var bunu oyuna inject ederseniz çalışmaz

olması lazım driver burdan çalışıtırlıyor zaten videoyu izlemeseler yapamazlar zaten​

BzEigof.png

Undetected

Özellikler

Amaç

- Çalmayı yoksay

- Takım arkadaşlarını görmezden gel

- Maksimum uzaklık

- Maks. FOV

- Düz

- Hızı tahmin et

- Mermi düşüşünü tahmin et

- Kemik seçimi

- Anahtar

görseller

- Kutu

- Baş nokta

- Sağlık barı

- Maksimum uzaklık

- Maksimum kafa nokta mesafesi

lütfen video geçmeden izleyin aksi takdire yapamazsınız!!!!!

Bro secure boot falan kapatmak zorunlu mu ? Çalışmadı bende o yüzden soruyorumda

çalışmaz derken ? eminmisin

daha önceden banın varmış demeki banladı hwid spoofer kulan eac için sonra gel dene
bak kardeşim soofer kullanıyorum 10 oyun attım hilesiz ban yemedim bu hile açar açmaz oyuna başlamadan ban yedim hile nasıl kullanılır biliyoruz cahil degiliz bu hile detected boşuna insanlar hesaplarını banlatmasın hwıd yemesin.

@L3G kilit pls ty

bak kardeşim soofer kullanıyorum 10 oyun attım hilesiz ban yemedim bu hile açar açmaz oyuna başlamadan ban yedim hile nasıl kullanılır biliyoruz cahil degiliz bu hile detected boşuna insanlar hesaplarını banlatmasın hwıd yemesin.

@L3G kilit pls ty
bunu sen karar vermemen lazım banlandıysan sende sıkıntı var vallaha 2 gündür kullanıyorum ban yemedim ama böle boş sözlerle bide kilit vurulmasını isitiyosun adminler kontrol edip onaylasın görücem seni
Bro secure boot falan kapatmak zorunlu mu ? Çalışmadı bende o yüzden soruyorumda
hayır gerekmiyor video detaylı izle yaparsın

hile çalışıyor ama menüsünü açmayı bir türlü bulamadım acaba menü tuşu nedir?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt