hocam dikkat edin hwid ban atıyor apex ban yerseniz pc ggapexde emin değilim ud olduğuna. Denemek lazım. DT olma ihtimali çok yüksek. Bayadır oynamıyorum apex ama bi denemek lazım açıkcası
Status : 15.04.2023 Undetected
Apex Legends Aimbot Scripts [UI Page]
CheatGlobal Loader Download
Açıklama
Merhaba Cheatglobal ailesi sizlere Apex legends için düzenlediğimiz srcipti paylaşmaya karar verdim umarım hoşunuza gider
Apex legends oyunu için bir arkadaşımın kendi bilgisayarı için yapılandırmış olduğu kişisel aimbot'unu paylaşıyorum.
Sizler için Renk kodlarında, nişan alma hızında ve görüş alanında bazı değişiklikler yaptım şimdi tüm pclerde çalışıyor.
Config dosyasını bulamayan arkadaşlar aşağıda resimle CG_Files dosyasını açma ve kullanım için anlatım ekledim.
Unutmadan; Bu aimbot şuan undetected ve hep böyle kalacak değil bu yüzden kendi sorumluluğunuzda kullanın.
Aim ayarları kötü ise çözünürlügü yükselterek test edin önerilen çözünürlük 1920x1080
Hile Nasıl Kullanılır?
1. Önce buradan cheatglobal loader'i indirip açın.
2. Daha sonra bu sayfaya gelip "HİLEYİ ÇALIŞTIR" basın.
3. Biraz bekleyin ve hile açıldıktan sonra talimatlara uyun.
4. Apex legends oyuna girin ayarları açın. Görüntü çözünürlüğü 1280 x 720 üzeri ayarlayın
5. Hepsi bu kadar hile ile alakalı sorun yaşarsanız yorum yapmayı unutmayın.
> Cheat Settings keys<
Pause : Duraklatın/devam ettirin
Home : Mavi ve kırmızı renkler arasında geçiş yapar
Up/Down Arrow : Renk aralığınızı ayarlar
Left/RightArrow : Nişan alma hızınızı ayarlar
End : Aimbotu kapatır
Description
Hello Cheatglobal family, I decided to share the script we have prepared for Apex legends, I hope you like it.
I am sharing a personal aimbot that a friend has configured for his computer for the Apex legends game.
I made some changes in color codes, aiming speed and field of view for you, now it works on all PCs.
Friends who cannot find the config file, I have added a description for opening and using the CG_Files file with the picture below.
Without forgetting; This aimbot is currently undetected and will not always be that way, so use it at your own risk.
How to Use Cheat?
1. First download and open cheatglobal loader from here.
2. Then come to this page and press "RUN CHEAT".
3. Wait for a while and follow the instructions after the cheat is unlocked.
4. Enter the Apex legends game, open the settings. Set image resolution above 1280 x 720
5. That's all, don't forget to comment if you have problems with cheats.
CheatGlobal Loader Nasıl Kullanılır
How To Use CheatGlobal Loader
Status : 15.04.2023 Undetected
Apex Legends Aimbot Scripts [UI Page]
CheatGlobal Loader Download
Açıklama
Merhaba Cheatglobal ailesi sizlere Apex legends için düzenlediğimiz srcipti paylaşmaya karar verdim umarım hoşunuza gider
Apex legends oyunu için bir arkadaşımın kendi bilgisayarı için yapılandırmış olduğu kişisel aimbot'unu paylaşıyorum.
Sizler için Renk kodlarında, nişan alma hızında ve görüş alanında bazı değişiklikler yaptım şimdi tüm pclerde çalışıyor.
Config dosyasını bulamayan arkadaşlar aşağıda resimle CG_Files dosyasını açma ve kullanım için anlatım ekledim.
Unutmadan; Bu aimbot şuan undetected ve hep böyle kalacak değil bu yüzden kendi sorumluluğunuzda kullanın.
Aim ayarları kötü ise çözünürlügü yükselterek test edin önerilen çözünürlük 1920x1080
Hile Nasıl Kullanılır?
1. Önce buradan cheatglobal loader'i indirip açın.
2. Daha sonra bu sayfaya gelip "HİLEYİ ÇALIŞTIR" basın.
3. Biraz bekleyin ve hile açıldıktan sonra talimatlara uyun.
4. Apex legends oyuna girin ayarları açın. Görüntü çözünürlüğü 1280 x 720 üzeri ayarlayın
5. Hepsi bu kadar hile ile alakalı sorun yaşarsanız yorum yapmayı unutmayın.
> Cheat Settings keys<
Pause : Duraklatın/devam ettirin
Home : Mavi ve kırmızı renkler arasında geçiş yapar
Up/Down Arrow : Renk aralığınızı ayarlar
Left/RightArrow : Nişan alma hızınızı ayarlar
End : Aimbotu kapatır
Description
Hello Cheatglobal family, I decided to share the script we have prepared for Apex legends, I hope you like it.
I am sharing a personal aimbot that a friend has configured for his computer for the Apex legends game.
I made some changes in color codes, aiming speed and field of view for you, now it works on all PCs.
Friends who cannot find the config file, I have added a description for opening and using the CG_Files file with the picture below.
Without forgetting; This aimbot is currently undetected and will not always be that way, so use it at your own risk.
How to Use Cheat?
1. First download and open cheatglobal loader from here.
2. Then come to this page and press "RUN CHEAT".
3. Wait for a while and follow the instructions after the cheat is unlocked.
4. Enter the Apex legends game, open the settings. Set image resolution above 1280 x 720
5. That's all, don't forget to comment if you have problems with cheats.
CheatGlobal Loader Nasıl Kullanılır
How To Use CheatGlobal Loader