Apex Legends Aimbot-Visuals-Bullet Prediction-No Recoil-Glow

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mainde açmayın sakın. 1 Yıl önce paylaşılan bir sourceydi bu arkadaşın eline sağlık mezardan çıkarıp güncellemeyi başarmış. Fakat zevkine kullanıcaksanız kullanın rank kasayım vs diye oynamayın sonunda yasaklanıcaksınız unutmayın. kdmapper eac tarafından detected artık.
ne güncellemesi uc den koklayarak çıkartmış

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Dostum bu source 1 yıla yakın süredir güncellenmiyor. Arkaadaş offsetleri güncellemiş görünen o ki. Buda bir başlangıç.
sadece driver kullanılıyor source geçen hafta çıktı dostum. paste yani.

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Sezon 9 için güncellenmiştir. (hala detected eğlence için çalıntı hesaplarda kullanabilirsiniz alternatif mail arıyorsanız protonmail uygundur.)

Sezon 9 için güncellenmiştir. (hala detected eğlence için çalıntı hesaplarda kullanabilirsiniz alternatif mail arıyorsanız protonmail uygundur.)
usta ekran kartsız sikko laptopda denedim waiting for apex legends yazıyor ama lapdopda hd graphics 4400 var apex 30 fps bile vermiyor onda hile acılıyor sıkıntısız benim pc de waiting for apex legends gelmeden kapanıyor. bu konu hakkında birşey bulamadın dimi usta? laptopda calısıyor masaüstü pc de calısmıyor şaka gibi aq hata ne bilemiyorumda ama tekrar denicem hileyi umarım bu sefer düzelir.

usta ekran kartsız sikko laptopda denedim waiting for apex legends yazıyor ama lapdopda hd graphics 4400 var apex 30 fps bile vermiyor onda hile acılıyor sıkıntısız benim pc de waiting for apex legends gelmeden kapanıyor. bu konu hakkında birşey bulamadın dimi usta? laptopda calısıyor masaüstü pc de calısmıyor şaka gibi aq hata ne bilemiyorumda ama tekrar denicem hileyi umarım bu sefer düzelir.
aynı sorun bende de var ama benim lapdop masaüstü laptop fark etmiyor bir yerde sıkıntı var anlamış değilim 2 gündür uğraşıyorum denemediğim şey kalmadı

Secure Boot off yapın. benim eski pcdede aynısı var büyük ihtimal bu yüzden.

Bazı offsetler yanlış yazılmış tekrardan güncellendi.

Secure Boot off yapın. benim eski pcdede aynısı var büyük ihtimal bu yüzden.
dediğin şeye baktım benim anakartda disable yazıyor zaden. ama onu açma ayarı yok direkt disable yazıyor. başka hileler falan calısıyor ama bu hilede benim pc de calısmıyor galiba. donanımla falan alakalı herhalde. disk gpt uefi win10 var anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt