Varsa gerek yok o zaman.Apex'i silmeye gerek yok, trace cleanerlar var kanka fazlasıyla işe yarıyor. Dediğim gibi haftalarca buna uğraştım.
trace cleaner derken nerden bulabilirim programı ?Apex'i silmeye gerek yok, trace cleanerlar var kanka fazlasıyla işe yarıyor. Dediğim gibi haftalarca buna uğraştım.
trace cleaner derken nerden bulabilirim programı ?
neler yaptıgını hangı programları kullandıgını yazar mısın ?Monitör banlamıyor kanka bizzat haftalarca deneme yapmış biri olarak söylüyorum. Basit ID'ler haricinde Diskdrive ID spooflaman gerekiyor. Her şeyi deneyip onlarca hesap oluşturmuştum, günde 2 format atıp her seferinde 50 gb apex indiriyordum çok uğraştım en sonunda Diskdrive'da takıldığımı gördüm. Normal yaptıklarımın yanında bir de Diskdrive değiştirince problem çözüldü.
Bir üst yorumda bahsettiğim trace cleanerı indirip önce temizleyeceksin, sonrasında mümkünse bios uuid, system serial, bb serial, disk id'lerini, diskdrive id'lerini değiştiren spoofer bulup kullanacaksın.neler yaptıgını hangı programları kullandıgını yazar mısın ?