Open Source ANTI-DEBUGGER ADDER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KXDriver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KXDriver

Diamond Üye
Merhaba, bugün 2 dakika uğraşarak böyle bir program yaptım umarım işinize yarar.

Not- Program daha ilk aşamada. Hatalar olabilir. Hataları söylerseniz düzeltebilirim.

Nasıl Kullanılır?

Programı derledikten sonra exeyi açın. Exe seçin dediğinde klasöre korumasız exeyi koyup exenin adını programa yazın. İşlem tamamlanınca test edebilirsiniz.

İndir-

Merhaba, bugün 2 dakika uğraşarak böyle bir program yaptım umarım işinize yarar.

Not- Program daha ilk aşamada. Hatalar olabilir. Hataları söylerseniz düzeltebilirim.

Nasıl Kullanılır?

Programı derledikten sonra exeyi açın. Exe seçin dediğinde klasöre korumasız exeyi koyup exenin adını programa yazın. İşlem tamamlanınca test edebilirsiniz.

İndir-
Eline sağlık hocam şuanki versionunda exe seçmemiz için pencere açmıyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Nasıl Kullanılır?

İndir-
Kanka 2 dakikada neyin anti debuggerını yazdın gözünü seveyim process name bakıp eğer debugger açıksa programı falan mı kapatıyor bi açıklasan güzel olur telefondayım

Kanka 2 dakikada neyin anti debuggerını yazdın gözünü seveyim process name bakıp eğer debugger açıksa programı falan mı kapatıyor bi açıklasan güzel olur telefondayım
IsDebuggerPresent kullanıyor mantığını kullanmaları için söyledim.

Eline sağlık hocam şuanki versionunda exe seçmemiz için pencere açmıyor
pencere açmıyor derken? Fotoğraf atsana bi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt