Çözüldü Android hilesi arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xDawooD

Efsane Üye
Merhaba arkadaşlar oynayanlar bilir bir 5v5 moba oyunu olan Arena of Valor oyunu arıyorum. Son zamanlarda karşıma çok tüm mapi gören hileli kişiler geliyor bu hileyi youtubede baya aradım ancak hep yabancı kişiler onlarda satışını yapıyorlar bu hileyi hiç kullanan var mı aranızda yardımcı olacak.

İşin ne ara kendin bul kullanmdığım bir siteye neden kefil olayım ?
kefil ol diyen mi var dostum. forumu kullanmayı bilmiyorsun gelmiş burda tatava yapıyorsun aradım bulamadım ki geldim foruma yardımcı oalcak var mı diye post açıyorum boş boş konuşma

kefil ol diyen mi var dostum. forumu kullanmayı bilmiyorsun gelmiş burda tatava yapıyorsun aradım bulamadım ki geldim foruma yardımcı oalcak var mı diye post açıyorum boş boş konuşma
Ara bul yorum kastığımı düşünüyorsan reportla forum kullanmayı bilmeyen sensin

nerenle anlıyorsun dostum söyle oraya konuşayım yardımcı olacak var mı diye post açtım ara bul ne salak saçma konuşup yorum kasma cidden
reportla yorum kasıyorsam
nerenle anlıyorsun dostum söyle oraya konuşayım yardımcı olacak var mı diye post açtım ara bul ne salak saçma konuşup yorum kasma cidden
Türk satıcıların olduğunu söylüyorum sana tlgrama yazsan görüceksin zaten boş boş hala cevap yazıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt