Android Google Reklamları Kaldırma/Uygulama İçi Satın Alımları Ücretsiz Hale Getirme/Ve bir çok özellik

Merhabalar öncelikle herkese iyi forumlar. Sizlerle benim de uzun zamandır kullanmakta olduğum bir uygulamayı paylaşmak istiyorum.
Bilen vardır bilemeyen vardır ben yine de bilmeyenler için bir kısa anlatıyım. Sizinle paylaşıcağım uygulama android uygulamaları kolay bir şekilde yamalamanızı sağlıyor. Bir çok özelliğe sahip bu uygulamanın en iyi yanı kolay olması sanırım. Sadece birkaç tuşa basarak neredeyse tüm android uygulamaları yamalayabilirsiniz.

Özellikleri:
Google reklamları kaldırma
(Reklam kaldırma neredeyse her
uygulamada işe yarıyor)
Uygulama içi satın alımları ücretsiz yapmak
(Çalışıp çalışmaması pek belirli değil deneyip görmeniz lazım)
Lisans doğrulama katili
(Gayet iyi bir şekilde uygulamaların lisans doğrulamalarını kaldırıyor)

Ek özellikler:
Çoklu yama özelliği
(Bu özellik sayesinde birden fazla özelliği aynı anda yapabiliyorsunuz)
İzinleri değiştirme
(Uygulamanın sizden istediği konum bilgisi,dosyalara erişim,kişilere erişim vb. gibi istekleri kaldırmanıza yarıyor)
Uygulama klonla
(Uygulamanın birebir klonunu herhangi bir ek uygulama gerektirmeden telefona indirmenize olanak sağlıyor)

Uygulamanın official internet sitesi:

Not:Uygulama içi satın alımın genelde idle oyunlarda veya şu son zamanlarda sürekli listeleri işgal eden garip grup oyunlarda işe yarama ihtimali daha yüksek. Yine de siz denemekten çekinmeyin.
Fox lenmişti düzelmis galiba

hocam uygulama yerine ayarlardan özel dns olarak dns.adblock com girerseniz reklam çıkmaz uygulamalarda

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt