kankam android telefonum var şuan ve 1 tane bile oyun yok oyun oynamayı sevmem telefonda o yüzden mobil oyunlarla aram yok onun dışında sosyal medya ile ilgiliyim iphone dan yana kullanacağım hakkımı tavsiyen için çok saol cansın iyi forumlar <3Dostum öncellikle samsung konusunda doğru söylemişler ne yazıkki samsung bir vakit geçtikten sonra kötüleşen bir telefon fakat kamerası vs güzel iphone a gelirsek ve karşılaştırma yaparsak ilk olarak androidde paralı oyunları apk yolu ile indirebiliyoruz fakat iphone da bunun için jb gibi çeşitli programlar vs gerekir bununda telefonu komple çökeltme ihtimali vardır. Sistemsel olarak bakıldığında iphone 11 güçlü kamera ve video çözünürlüğü memnun eden bir telefon tabi bu senin neye göre kullanacağına bağlı ama iphone 11 e geçmeni öneriyorum iyi forumlar <3
apk indirecek bir şeye ihtiyaç duymuyorum ne oyun oynarım ne böyle abuk subuk programlar indiririm o yüzden iphone daha mantıklı geldiApk vs olmuyor ios da diğer türlü hiç düşünme
+1 Ben İphone 6S Kullanıyorum Her Şeyi Gayet İyi Sadece Sarj İşte.ios geç knk bende gectim farkı gordum kamerası felan olarakta sadece sarj sıkıntı
son çıkan modeller de şarj sıkıntısı var mı bilmiyorum benim ark kullanıyor şarj sıkıntısı yok dedi ama denemeden bilemeyiz.+1 Ben İphone 6S Kullanıyorum Her Şeyi Gayet İyi Sadece Sarj İşte.