Arkadaşlar selamlar ben bildim bileli yıllardır android kullanıcısıyım fakat hayat şartları nedeniyle hep orta düzey modeller kullandım. En son Samsung J6 kullanıyorum sonrasında bütçemizin yettiği kadarıyla Oppo A5 S kullanmaya başladım hala daha kullanıyorum fakat artık çok eskidi ve günümüz telefonlarına kıyasla bayağı geride her hangi bir güncelleme vesaire de almadığı için. Hazır işim gücüm yerindeyken kendime yeni bir telefon almak istedim gittim telefon modellerine baktım biraz da youtube üzerinden karşılaştırmalara baktım. Iphone 11 almak istiyorum fakat sizce Iphone 11 almalı mıyım veya onun dengi olarak görülen ve 2022 de çıkan Samsung S21 FE mi almalıyım ikisinin bütün karşılaştırılmalarını izledim çoğu kişiden fikir aldım ve genel olarak Samsung'un uzun süre kullanımı sonucu kasma ve donmaların hemen başlayacağını söylediler fakat Iphone da öyle bir sıkıntı olmayacağını söylediler bir de işte Iphone un adı var istediğin zaman satarsın falan dediler siz ne düşünüyorsunuz?
NOT: Telefonumda oyun oynamayı sevmem 1 tane dahi oyun bulunmaz ben sosyal medyacıyım sosyal medya da sörf yapmak ve iyi bir kameraya sahip olmak bana yeterli bu yüzden iphone 11 almayı düşünüyorum tavsiyeniz neler merak ediyorum. Ayrıca telefonu temiz kullanan birisiyim çok dikkat ederim ve uzun vadeli kullanmak için elimden geleni yaparım.
NOT: Telefonumda oyun oynamayı sevmem 1 tane dahi oyun bulunmaz ben sosyal medyacıyım sosyal medya da sörf yapmak ve iyi bir kameraya sahip olmak bana yeterli bu yüzden iphone 11 almayı düşünüyorum tavsiyeniz neler merak ediyorum. Ayrıca telefonu temiz kullanan birisiyim çok dikkat ederim ve uzun vadeli kullanmak için elimden geleni yaparım.