ANALDANVALO immo ilk 800

kanka sizin tek yanlışınız 150 dolarlık bir hileyi cheatglobalde satmanız hiçkimse satın almaz sadece eleştiri yapar sürekli eleştiriye açık olursunuz
Eleştiri hiç önemli değil. İyi ya da kötü olabilir ama kullanmadıkları/kullanamayacakları hilelere dt/kötü para verilmez gibi saçma salak yorumda yapmayacaklar. SsüFonBuRkrQİ55050 abim gibi

Ortalama olarak hesapta 1.5 - 2 aydır oynuyorum. İlk başta laptopta spoof testi yapmak için kullanmaya başladığım bir hesaptı ama zamanla oynadıkça 1.5-2 ay'da immo 3 ilk 800e kadar girdi. Radyant'a 1 maç uzaklıktaydı(radyant alt sınırı 550 kp 510 520 kp vardı)
Avalo dt diyen sifoncular için profil linkimi de bırakıyorum. Manuel/report ban yediğim için ticket açmak gibi salakça şeylerle uğraşmayın.

radi - immo 3 eloda oynayan varsa denk geldiğimiz bile olmuştur illa.
(bu da 1-2 sezon önce oynadığım, radyant ilk 50ye kadar çıkardığım hesap)

kEfAlBuRrAk315069 = hİLe GünCelLEenİYo SnoRA HMeN dT oLuyO HiLEYi hİç kUlLaANmdIm bEn biR uCubEY1Mm
Geçmiş olsun knk ritodaki amcama dedim ban yiyicen tamamen keyfi xd

Eleştiri hiç önemli değil. İyi ya da kötü olabilir ama kullanmadıkları/kullanamayacakları hilelere dt/kötü para verilmez gibi saçma salak yorumda yapmayacaklar. SsüFonBuRkrQİ55050 abim gibi
buna karşı bi çözüm bulman çok basit işte söylüyorum ya takmayacaksın ne dediklerini yada bu fiyatlara bu sitede satmayacaksın basit çözümü eğer çok fazla alıngan bi tipsen daha çok üzerine geliyorlar emin ol

Ortalama olarak hesapta 1.5 - 2 aydır oynuyorum. İlk başta laptopta spoof testi yapmak için kullanmaya başladığım bir hesaptı ama zamanla oynadıkça 1.5-2 ay'da immo 3 ilk 800e kadar girdi. Radyant'a 1 maç uzaklıktaydı(radyant alt sınırı 550 kp 510 520 kp vardı)
Avalo dt diyen sifoncular için profil linkimi de bırakıyorum. Manuel/report ban yediğim için ticket açmak gibi salakça şeylerle uğraşmayın.

kEfAlBuRrAk315069 = hİLe GünCelLEenİYo SnoRA HMeN dT oLuyO HiLEYi hİç kUlLaANmdIm bEn biR uCubEY1Mm
bende ilk 600 e girdim :iliked:

.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt