Çözüldü AMİ Bios Valorant Ban Kaldırmak Mümkün Mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ruhatgeles

Normal Üye
Öncelikle merhaba konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim
forumda yeniyim Hwid spoffer için kayıt olmuştum bir yerde Okuduğuma göre ami bioslarda ban kaldırma veya spoffer çalıştırma tarzı bir şey okudum
bunun doğru olup olmadığını ve nasıl yapıldığını soracaktım teşşekür ederim

usb ye dosyayı atıyor ve yüklüyor muym sadece ?
Evet,update işlemi ile aynı ama anakartınızda ezflash,ezupdate benzeri dosya yardımıyla flash atmanızı sağlayacak özellik bulunması gerekiyor(usb ile yapacaksanız).Anakartınız ami ise afuwin,afudos ilede windows üzerinden flashlayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Evet,update işlemi ile aynı ama anakartınızda ezflash,ezupdate benzeri dosya yardımıyla flash atmanızı sağlayacak özellik bulunması gerekiyor(usb ile yapacaksanız).Anakartınız ami ise afuwin,afudos ilede windows üzerinden flashlayabilirsiniz.

teşşekür ederim basitçe dosyayı attım ve yaptım şu an arkadaşın konusundakiler de bir sorun yaşıyorum system serial number gözükmüyor

Son düzenleme:
teşşekür ederim basitçe dosyayı attım ve yaptım şu an arkadaşın konusundakiler de bir sorun yaşıyorum system serial number gözükmüyor

reis laptoptaysan gözükmemesi normal dmi edit ile belki görebilirsiniz ya da siz seri no yu yanlış girmişsiniz

reis laptoptaysan gözükmemesi normal dmi edit ile belki görebilirsiniz ya da siz seri no yu yanlış girmişsiniz

Laptopta değilim şero notu nasıl yanlış girdiğimi anlamadım göremiyorum ki yanlış gireyim başka yollarla da bakmaya çalıştım olmadı bende orda yazanı değiştirdim

Kendin değiştirebilirsin dostum .rom dosyasını önce yedekle şuankinin sonra tekrar dönmek istersen eğer sonra aynı yerden kendi kafana göre rastgele sayılar girerek değiştirebilirsin

Tamamdır yedek dosyası almadım 🤦
Ama bu garantiyi bozar mı?
Şu an tek sorunum baseboard her bilgisayarı açıp kapattigimda sıfırlaniyor Valorant kurmaya başladım ve umarım çalışır

Format at
Bios güncelle veya düşür
Forumdaki Crâck spooferı çalıştır
Valorant yükle

Bunları yaparsan kesinlikle çalışacağına eminim

( Spoofer kaldırılmış bende mevcut eğer istersen dc adresini verirsen atarım )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt