Amd radeon Hata 182

Unfpexy

Silver Üye
Amd radeon Hata 182 nasıl çözerim format vs attım ama çözülmüyor non-whql software yüklemem lazım ekran kartım rx6650 xt işlemcim 5500
image.png

Ekran kartın kaldırmıyor AMD sayfasına ekran kartını yaz en uygun yazılımı söylüyor

Amd radeon Hata 182 nasıl çözerim format vs attım ama çözülmüyor non-whql software yüklemem lazım ekran kartım rx6650 xt işlemcim 5500
image.png
Kardeşim Öncelikle Kartın model numarasını paylaşmanı rica ederim (Önemli)
AMD kartlarda birçok driver hatası bulunmaktadır Hata 182'Nin çözümüde var bunun için sana birkaç şey gösterebilirim
1-Öncelikle AMD nin orjinal sitesinden-->[ ] Burdan Kendi Kartının Driverını seçip indiriyorsun yanlış seçersen böyle hatalar olabilir
2-Bilgisayarını Güvenli Moda alıp ordan tüm driverları silip yeniden yükleyebilirsin bu bilgisayarın temiz kurulumuna neden olur DDU ile temizlemede denir
Link:
3-Sürücülerin güncel olduğuna ve İşletim sisteminin güncel olduna dikkat etmen lazım güncellemeleri yapman senin için daha iyi olur ondan sonra tekrar deneyebilirsin
4-4'üncü ve son maddemizde AMD kartlarında sıklıkla gözüken Wattman hatası olabilir bu hata kartların hatalı olmasından kaynaklanır eğer bu maddelerin hiçbiri çalışmaz ise aldığın yere geri götürüp kartı test etmelerini istemen gerekir wattman hatası varsa otomatik olarak kartı geri alıp yenisi ile değiştirirler.

-Kendi Tavsiyem DDU İle Pc ye Temiz Kurulum Yapman Olur Bu Tür Hatalar Önceden(NVİDİA-İNTEL) Tarzı Kart Kullanıp Onun Driverları Temizlememendir-
|Senin İçin Bir Video Bırakacağım Ordaki Herşeyi Eksiksiz Yapman Daha İyi Olur|

programını indir, çalıştır ve sürücüyü sil.
Daha sonra istediğin sürücüyü yüklemeyi dene.

bende de oluyordu bu hata pc firmasını arayıp durumu anlatdım adamlar anydesk üzerinden bağlanıp bi şeyler yaptılar sonra sorunu çözdüler

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt