xctrailer
Gold Üye
evet arttıryor ama max 20-30 fps arttırıyor kendim bunu şahsen test ettimhayır artırıyor
evet arttıryor ama max 20-30 fps arttırıyor kendim bunu şahsen test ettimhayır artırıyor
gayet yeterli bir özellik benceevet arttıryor ama max 20-30 fps arttırıyor kendim bunu şahsen test ettim
afmf 1 20 mse çıkıyordu bu 8ms de. zaten online için değil hikayeli oyunlar için tercih ediliyorBiraz önce bir sistemimde denedim fps i güzel arttırıyor ama gecikmeye gelince iş çirkinleşiyor 0.5ms gecikme 9ms e çıktı hikayeli oyunlar için düşünülebilir ama online oyunlar için rezalet bir sistem
fsr ile karıştırdınız sanırım bu özellik yeni çıktırx 6600 varken denemiştim bu özelliği sahte fps arttırmıyor amdnin driverinde sadece öyle arttırmış gibi gösteriyor forumlarda vs araştırdım
bu konudaki saçmalık ise bu özelligi destekleyen ekran kartları ile zaten her oyunu oynayabilirsiniz zaten eski kartlara bu güncellemenin gelmesi lazımafmf 1 20 mse çıkıyordu bu 8ms de. zaten online için değil hikayeli oyunlar için tercih ediliyor
AMD Radeon™ RX 7900M Series Graphics |
AMD Radeon™ RX 6800M Series Graphics |
AMD Radeon™ RX 6700M Series Graphics |
AMD Radeon™ RX 6600M Series Graphics |
AMD Radeon™ RX 6500M Series Graphics |
AMD Radeon™ RX 6300M Series Graphics |
olabilir o çünkü fifada 100 fps alırken 250 ye çıkarmıştı bu özelliğin ilk versiyonu olması lazımfsr ile karıştırdınız sanırım bu özellik yeni çıktı
bazı insanlar monitörün hakkını vermek ister, 165 hz ekranı olan insan 60 fps god of war oynayınca kasıyor gibi geliyor. belki de ekran kartları belli bir süre performans düşüşü yaşadığından onu kaldırmak içindir.fsr ile karıştırdınız sanırım bu özellik yeni çıktı
bu konudaki saçmalık ise bu özelligi destekleyen ekran kartları ile zaten her oyunu oynayabilirsiniz zaten eski kartlara bu güncellemenin gelmesi lazım
AMD Radeon™ RX 7900M Series Graphics AMD Radeon™ RX 6800M Series Graphics AMD Radeon™ RX 6700M Series Graphics AMD Radeon™ RX 6600M Series Graphics AMD Radeon™ RX 6500M Series Graphics AMD Radeon™ RX 6300M Series Graphics
kanka teşşekür ederiz kral adamsınaçmak için oyun sekmesine gelin, ekran kartlarına tıklayın ve az alt tarafta göreceksiniz. ayarları böyle yapabilirsiniz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir