AMD Fluid Motion Frames 2 Geldi!

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Biraz önce bir sistemimde denedim fps i güzel arttırıyor ama gecikmeye gelince iş çirkinleşiyor 0.5ms gecikme 9ms e çıktı :) hikayeli oyunlar için düşünülebilir ama online oyunlar için rezalet bir sistem

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Biraz önce bir sistemimde denedim fps i güzel arttırıyor ama gecikmeye gelince iş çirkinleşiyor 0.5ms gecikme 9ms e çıktı :) hikayeli oyunlar için düşünülebilir ama online oyunlar için rezalet bir sistem
afmf 1 20 mse çıkıyordu bu 8ms de. zaten online için değil hikayeli oyunlar için tercih ediliyor

rx 6600 varken denemiştim bu özelliği sahte fps arttırmıyor amdnin driverinde sadece öyle arttırmış gibi gösteriyor forumlarda vs araştırdım
fsr ile karıştırdınız sanırım bu özellik yeni çıktı

afmf 1 20 mse çıkıyordu bu 8ms de. zaten online için değil hikayeli oyunlar için tercih ediliyor
bu konudaki saçmalık ise bu özelligi destekleyen ekran kartları ile zaten her oyunu oynayabilirsiniz zaten eski kartlara bu güncellemenin gelmesi lazım
AMD Radeon™ RX 7900M Series Graphics
AMD Radeon™ RX 6800M Series Graphics
AMD Radeon™ RX 6700M Series Graphics
AMD Radeon™ RX 6600M Series Graphics
AMD Radeon™ RX 6500M Series Graphics
AMD Radeon™ RX 6300M Series Graphics

fsr ile karıştırdınız sanırım bu özellik yeni çıktı

bu konudaki saçmalık ise bu özelligi destekleyen ekran kartları ile zaten her oyunu oynayabilirsiniz zaten eski kartlara bu güncellemenin gelmesi lazım
AMD Radeon™ RX 7900M Series Graphics
AMD Radeon™ RX 6800M Series Graphics
AMD Radeon™ RX 6700M Series Graphics
AMD Radeon™ RX 6600M Series Graphics
AMD Radeon™ RX 6500M Series Graphics
AMD Radeon™ RX 6300M Series Graphics
bazı insanlar monitörün hakkını vermek ister, 165 hz ekranı olan insan 60 fps god of war oynayınca kasıyor gibi geliyor. belki de ekran kartları belli bir süre performans düşüşü yaşadığından onu kaldırmak içindir.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt