Amazon Dropshipping

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zamofer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zamofer

Platinum Üye
Merhaba arkadaşlar 3 ortak 5er bin tl ile 15 Bin lira amazon dropshippinge girişmek istiyoruz Yazılım ve mağaza kurmada en yararlı olan
oneamazonu buldum yazılım ve eğitim ile ilgili yardımcı oluyorlar. ( Daha farklı daha iyi dediğiniz bir firma varsa lütfen yazın )

daha önce bu işe girdiyseniz ve dikkat etmemiz gereken noktaları yazarsanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar 3 ortak 5er bin tl ile 15 Bin lira amazon dropshippinge girişmek istiyoruz Yazılım ve mağaza kurmada en yararlı olan
oneamazonu buldum yazılım ve eğitim ile ilgili yardımcı oluyorlar. ( Daha farklı daha iyi dediğiniz bir firma varsa lütfen yazın )

daha önce bu işe girdiyseniz ve dikkat etmemiz gereken noktaları yazarsanız sevinirim.
hiçbir sermayeye ihtiyacınız yok

gayet açık yazdığım şey herşeyi birinden koçluk veya üzerinden almayın binlerce içerik var neden hala para harcıyorsunuz harbi anlamıyorum
önden bi para lazım çünkü satış yaptığımda 10 dolarlık bir ürün alıp onu 20 dolara satıyorum o 10 doları kendi cebimden çıkartacağım çünkü yurtdışına satış yaptıgım için sattığım paranın gelme süresi var 14 gün 30 gün gibi soğuma süreleri yani araştırdım biraz biliyorum olayları sadece dropshipping için yazılıma ihtiyacım var ve en iyi şirketin neresi olduğunu öğrenmek istiyorum siz konuyu yanlış anlamışsınız biraz.

kardeşim boşver şimdi dıropşipingi de gidiyosun çarşıya toptancıdan 200 300 tane panda dunk alıyosun 100 liradan sonra tanesini 1800 2000 liraya okutuyosun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt