Aluz Cheat Crâck İstek!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xp123 çok iyi koruyor yazılımını. Ama hiç bir kod kırılmaz değildir. Yakında kırılır. Ben de uğraçacağım.

AluzCheat da ki elemanların hiçbirisi Ensar değildir. Masyaf kullanıcı adlı şahıs Negative'dir. Yanında ki de muhtemelen Flexible
AluzCheat proje almak için hem secret'e hemde ensar'a ulaşmaya çalışmıştır. Ensar cevap vermeyince secret'ten proje satın aldılar.
Onların elinden böyle proje çıkacağını (Aluz'un) söyleyen arkadaş muhtemelen şuan ağlıyodur.
Ayrıca arkadaşlar, bahsettiğiniz adamların geçmişi çok uzun. Yani daha burada 1,2 yıllık yeni yetmeler adamlara zarar vereceğini pek sanmıyorum. Ama dikkat edin size zarar gelebilir.

Son düzenleme:
AluzCheat da ki elemanların hiçbirisi Ensar değildir. Masyaf kullanıcı adlı şahıs Negative'dir. Yanında ki de muhtemelen Flexible
AluzCheat proje almak için hem secret'e hemde ensar'a ulaşmaya çalışmıştır. Ensar cevap vermeyince secret'ten proje satın aldılar.
Onların elinden böyle proje çıkacağını (Aluz'un) söyleyen arkadaş muhtemelen şuan ağlıyodur.
Ayrıca arkadaşlar, adamların geçmişi çok uzun. Yani daha burada 1,2 yıllık yeni yetmeler adamlara zarar vereceğini pek sanmıyorum. Ama dikkat edin size zarar gelebilir.

neler duyuyoz sedat peker v2 oldu forum :D memory ile düşman değilmiydi aga masyaf ve secret memorynindi.. nası ortak iş yapıyolar?

neler duyuyoz sedat peker v2 oldu forum :D memory ile düşman değilmiydi aga masyaf ve secret memorynindi.. nası ortak iş yapıyolar?
salem (murat~XMaze') kardeşimiz ile pek bir düşmanlığı olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen mertide ona eski yankileri yönlendirdi.

Muhtemelen evet ensar kardeşimiz arkaplanda çalışmayı seven biri kendini asla öne atmıyor neyden korkuyosa bilmiyom artk. İlginç olan kısmı ise masyaf zulu hilesi satarken onalr forumlarında ücretsiz paylaşıyo şuan zulayı. Hile geçrekmi sahtemi bilmiyom
Olay şu ensar ücretsiz paylaşıyor şuanda 1 2 hafta sonrada premium çıkaracak sonrada milette şu algı oluşacak free hilelerini tattık bide premiumunu tadalım. :D
Ayrıca arkadaşlar, bahsettiğiniz adamların geçmişi çok uzun. Yani daha burada 1,2 yıllık yeni yetmeler adamlara zarar vereceğini pek sanmıyorum. Ama dikkat edin size zarar gelebilir.
Proje konusunda haklı olabilirsin. Fakat bahsedilen adamların geçmişini biliyorum ensar 5 sene önce tsde bizle konuşurken kuş besleyen adamdı :D arkadan cik cik sesleri eksik olmazdı kuşçu ensar lakabı oradan geliyor. Ayrıca bu bahsettigimiz adamların toplanıp bir araya gelsede yapabilecekleri tek şey cfucker atmak olacaktır xD onuda boot secure açıkken yapabileceklerini zannetmiyorum. :D

Olay şu ensar ücretsiz paylaşıyor şuanda 1 2 hafta sonrada premium çıkaracak sonrada milette şu algı oluşacak free hilelerini tattık bide premiumunu tadalım. :D

Proje konusunda haklı olabilirsin. Fakat bahsedilen adamların geçmişini biliyorum ensar 5 sene önce tsde bizle konuşurken kuş besleyen adamdı :D arkadan cik cik sesleri eksik olmazdı kuşçu ensar lakabı oradan geliyor. Ayrıca bu bahsettigimiz adamların toplanıp bir araya gelsede yapabilecekleri tek şey cfucker atmak olacaktır xD onuda boot secure açıkken yapabileceklerini zannetmiyorum. :D
No name olduğun için seni s**ne takacaklarını pek sanmıyorum ya.

Moderatör tarafında düzenlendi:
No name olduğun için seni sikine takacaklarını pek sanmıyorum ya.
Bahsettiğin kişiler ensar mı yoksa secret cheats (memory hackers) denmi bahsediyorsun? Eğer ensardan bahsediyorsan kumda s***le oynasın. Eğer memory hackersden bahsediyorsan dediklerine hak veriyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@noluyolan2 @FiddLer @ahmet121315
Merhaba dostlar, burası özgür bir forum herkes her istediği şeyi konuşabilir ve ifade edebilir. Ancak bir şahısa veya kişiye zarar verebilecek bilgileri veya başka platformların mahrem bilgileri hakkındaki sırları burada herkese açık ortamda paylaşmanız ve konuşmanız uygun değil. Açıkçası objektif olarak baktığınızda bu bizim işimize gelir ancak biz başkaları değiliz. Anlaşamadığımız platformlar dahil herkesin haklarına saygı duyuyoruz.

O yüzden bu tarz konuşmaları ve tartışmaları herkese açık alanda yapmak yerine özel mesaj sistemimizi kullanabilir yada birbirinizi discord gibi platformlardan ekleyerek sohbet edebilirsiniz.

Konudaki sohbet gereksiz yerlere çekildiği için konu kapatılmıştır. Anlayışınız için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt