kanka adam okumuyor spam yapıyor yorum kasıyorKanka adam 2-3 güne hal olur dedi zaten çalışınca çalışıyor çıkar orda boş yorum yapmayın yani hata vericeğini biliyorsnuz
kanka adam okumuyor spam yapıyor yorum kasıyorKanka adam 2-3 güne hal olur dedi zaten çalışınca çalışıyor çıkar orda boş yorum yapmayın yani hata vericeğini biliyorsnuz
SABIRSIZLIKLA BEKLEMEDEYİZ )))))))))Test süreci bittiğinde hile kullanıma açılacaktır. Tahmini olarak 2-3 güne tekrardan sizlerle.
Hayırlısıyla İnşallah BeklemedeyizTest süreci bittiğinde hile kullanıma açılacaktır. Tahmini olarak 2-3 güne tekrardan sizlerle.
Admi vala 1 bucuk aydır bekliyorum yeter artk bi acılsaTest süreci bittiğinde hile kullanıma açılacaktır. Tahmini olarak 2-3 güne tekrardan sizlerle.
2 3 gün dediler 2 gün oldu yarın olcakmı bilmiyorum benim için sıkıntı yok ben premium kickli hile alcamdaAdmi vala 1 bucuk aydır bekliyorum yeter artk bi acılsa
beklemiceksen alabilirsinn oldu yarın olcakmı bilmiyorum benim için sıkıntı yok ben premium kickli hile alcamd
kanka şuan 100 tl var yarın 20 tl daha koycam arte alcambeklemiceksen alabilirsin
beklemedeyizPiyasada bundan daha sağlam ücretsiz bir hile yok bir an önce güncellense de kullanabilsek
kardeşim alıcaksan alıcan forma neden yazyonkikanka şuan 100 tl var yarın 20 tl daha koycam arte alcam