ankaleydi123
Bronz Üye
Güzel sağolun efendim tüm oyunlarda işe yarıyorsa mis bu arada video gizli izleyemedim
vanguard bypass, battleye bypass, easy anti cheat bypass, hackshield bypass, anti cheat bypass, undetected cheat engine, private cheat engine, kernel mode bypass, process clone
Credits: IDontCode
Açıklama
Merhaba, artık tüm oyunların anti hile sistemlerini geçip cheat engine ve benzeri uygulamaları açıp hafızayı okuyabileceksiniz.
Bu programın orjinalinin kaynak kodunu geliştirdik ve Blue Screen gibi sorunları ortadan kaldırdık. Orjinalinde bir süre sonra blue screen
alabilir ve hatalarla karşılaşabilirsiniz. Bizim düzenlediğimiz sürümde ise bu tarz hatalar ve sorunlar yaşanmaz. Ayrıca görsel arayüzü
sayesinde sizlere daha çok kolaylık sağlar. Şuanda BattlEye, Easy Anti Cheat gibi anti hile yazılımlarında test ettik çalışıyor ve verileri okuyup
değiştirebiliyoruz. VanGuard üzerinde henüz test etmedik ancak orada çalışmaması için bir sebep görmüyorum. Valorant üzerinde hile geliştirmek
isteyenlerde bu process clone uygulamasını kullanabilir ve oyun üzerinde ollydbg, cheat engine gibi benzeri programları açıp hafızayı okuyabilir.
Nasıl Kullanılır
Bu sayfadan cg loader'i indirin ve yönetici olarak açıp bu sayfaya gelin. Bu sayfadan "HİLEYİ ÇALIŞTIR" butonuna basıp bir süre bekleyin.
Program ekrana geldikten sonra görev yöneticisini açıp üzerinde hafıza ve pointer okumak istediğiniz oyunun PID numarasını alıp açılan
programa yazın ve ByPass butonuna tıklayın. ByPass bittikten ve karşınıza mesaj kutusu geldikten sonra oradaki HEX: yazan
kısmı veya Process: kısmındaki ismi cheat engine'de aratıp seçin ve oyunun hafızasını okumaya başlayın. İyi çalışmalar.