ALL Game Offsets Find Tutorial

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pointer bulunduktan sonra buradakini normal masaüstüne attıktan sonra program üzerinde bunumu enjekte ediyoruz ? vede kalıcı değer olduğunu belirttiğiniz zaman cheat engineye her girdiğimizde bu değeri atayabiliyormuyuz ?

Kullanacağımız hileye başlamak içinde ; "A" tuşuna basılığdında buradaki pointer değeri ( bulunan ) çalıştırılması için nasıl bir yol izleniyor vede hile korumasına takılmadan nasıl geçiyor, üstelik bu değer sürekli sabitmi yoksa değişirmi ?

Anlatım için teşekkürler.
Peki genel bi pvp hilesi yapıyorsak birçok serverde çalışması için ne yapmamız gerekiyor.

Genel bir hile için buldugun offsetin aob değerini alıp server server taratman lazım onun dışında zor
Anlatım için teşekkürler.
Peki genel bi pvp hilesi yapıyorsak birçok serverde çalışması için ne yapmamız gerekiyor.

:yazı:
--Herkese merhabalar bugün sizlere oyunlarda bulduğunuz pointerlerı nasıl kalıcı hale getirebileceğinizi göstereceğim.
--Bütün serverlerde yapabilmek için sitemizdeki Cheat Engine yi kullanabilirsiniz

:kullan:
--Nasıl Yapılır--
--Videoyu dikkatli bir şekilde izleyerek yapabilirsiniz

How to?
--You can do it by watching the video carefully

:video:

Admin Cheat engine olmadan kalıcı pointer nasıl bulabiliriz yardımcı olurmusun sana zahmet.

@JuveSouL 16256nın standart hareket hızı olduğu bilgisine tam olarak nasıl ulaşıyoruz ? Mesela ben başka bir oyunda benzer bir işlemi uygulamak istedim diyelim standart hareket hızını nasıl bulacağım

[QUOTE = "JuveSouL, post: 10313, membro: 5029"]
:artigo:
Olá pessoal, hoje vou mostrar como tornar permanentes os ponteiros que você encontra nos jogos.
- Você pode usar o Cheat Engine em nosso site para fazê-lo em todos os servidores

:usar:
- Como ...
--Você pode assistir ao vídeo com cuidado

Como?
Você pode fazer isso assistindo o vídeo com atenção

:vídeo:

[MEDIA = youtube] mwykbgl4cbs [/ MEDIA]​
[/ CITAÇÕES]VIDEO INDISPONIVEL

Merhaba arkadaşlar cheat engine ile aratmış olduğumuz string ifadelerin tamamı bazen görünmüyor bunun sebebi nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt