ReF0
Normal Üye
yazı font'u gui'ningençler harbi soruyorum ttf ne ? Resim net görünmüyor ama kernel injectteki bytelere benziyor.
RustBu neyin hilesi kankalar
yazı font'u gui'ningençler harbi soruyorum ttf ne ? Resim net görünmüyor ama kernel injectteki bytelere benziyor.
RustBu neyin hilesi kankalar
font kardeşim font bir fontu byte a dönüştürmeyi sormamı eksik buluyorlargençler harbi soruyorum ttf ne ? Resim net görünmüyor ama kernel injectteki bytelere benziyor.
hakkınızda salladığı yerleri paylaşsaydınız keşke dilenci demek bir insana yakışmıyor fotoğrafta gördüğüm kadarıyla adam yardım istemişkanka tabikide herkes ananasın karnından kodlama yaparak doğmadı ama moruq hakımızda salladı bizde onu ifşa etdik kendisi kaşındı binevi öyle düşün /shrug
yardım isteyene yardım ediyorum zaten orda hiç bi sıkıntı yok ama yardım etdikten sonra bizim arkamızdan sallaması hoş değil github boşuna kullanmıyorum insanlara yardımcı olmak içinhakkınızda salladığı yerleri paylaşsaydınız keşke dilenci demek bir insana yakışmıyor fotoğrafta gördüğüm kadarıyla adam yardım istemiş
olm beni nie banladın la dcdenDilenmek mi ? Forumdasın farkında mısın kardeşim forum yardımlaşma üzerine kurulmuş bir platform değil mi bir kaç konu sorması dilenmek mi oluyor adminler göreve böyle kafasına göre dilenci diye konu açılıyor mu
sen disarray kullanan eleman değilmisin.olm beni nie banladın la dcden
SADF.ŞÇasfıksafolasolfvzxsfvçlpşCzxFL wqraspfçlasfkoleqwoıkfasLFQERFOAdgfşoweqakGkamsdGFEPWOLQDFAçfqepfASŞ.CZ.XPŞÇCLQFOLKFLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Site güncelleniyor abisi 200 liraya site yaptırmaya çalışıp senin gibi durumlara mı düşelim
bıraktım rust'ısen disarray kullanan eleman değilmisin.