ne oldu zorunamı gitti hahaha pasters ?Dilenmek mi ? Forumdasın farkında mısın kardeşim forum yardımlaşma üzerine kurulmuş bir platform değil mi bir kaç konu sorması dilenmek mi oluyor adminler göreve böyle kafasına göre dilenci diye konu açılıyor mu
Piyasada böyle insanlarda var xd adam ttf ney bilmiyor yazık
ne oldu zorunamı gitti hahaha pasters ?
std::hex kullanmana gerek yok makina kodu decimal adress ve ya hex de yarıyor eğer gameassembly.dll okunmazsa dec adress olarak 0 değeri verir bilgisizlik yapma iyi bak xd
(konudan bağımsızım ama pasterların, pasterlara paster demesine izin veremem)
cout ile addressi decimal yazdırıyorsun std::hex kullanabilirdin ayrıca niye read fonksiyonu var...
addressin tam olarak ne olduğunu görmüceksin 123123123 görmek ptrlarda işine yaramıcak ayrıca dec address 0 çıkmayabilir 0xA8A8D8C7H7 gibi sonuçlar çıkabiliyor learncpp basicsstd::hex kullanmana gerek yok makina kodu decimal adress ve ya hex de yarıyor eğer gameassembly.dll okunmazsa dec adress olarak 0 değeri verir bilgisizlik yapma iyi bak xd
(konudan bağımsızım ama pasterların, pasterlara paster demesine izin veremem)
cout ile addressi decimal yazdırıyorsun std::hex kullanabilirdin ayrıca niye read fonksiyonu var...
kodu denemeni tavsiye ederim retardoaddressin tam olarak ne olduğunu görmüceksin 123123123 görmek ptrlarda işine yaramıcak ayrıca dec address 0 çıkmayabilir 0xA8A8D8C7H7 gibi sonuçlar çıkabiliyor learncpp basics
Emircim trashtalk yaparak bilmediğin bir şeyi biliyorum diye geçemezsin ben sana anlattım pointerlar hakkında gram bilgin yok en büyük address hakkında bilgin yok ayrıca nolif denilen arkadaşla sattığınız hilenin detected miraka driverına write ekleyemiyorsunuz bile, onu bırak o source paylaşılmasa kimsenin gr bypass hakkında bilgisi olmucak.ve gerçekten bu tarz forumları severim insanlara yararlı şeyler paylaşmayıda severim ancak sizin gibi toxic insanlar olduğu sürece boş xd
kodu denemeni tavsiye ederim retardo
yazık gerçekten gülme tutdu hahaha toxic bilgini bana anlatmaEmircim trashtalk yaparak bilmediğin bir şeyi biliyorum diye geçemezsin ben sana anlattım pointerlar hakkında gram bilgin yok en büyük address hakkında bilgin yok ayrıca nolif denilen arkadaşla sattığınız hilenin detected miraka driverına write ekleyemiyorsunuz bile, onu bırak o source paylaşılmasa kimsenin gr bypass hakkında bilgisi olmucak.