LukeSkywalker
Bronz Üye
Hocam 10k bile yok en son mesajlar hep 1-2 gün önce atılmışaynı konuyu mh de actım güldüler 3 mılyon kullanıcı dan gerıye kalır 10 bın anca wqewqeq
Hocam 10k bile yok en son mesajlar hep 1-2 gün önce atılmışaynı konuyu mh de actım güldüler 3 mılyon kullanıcı dan gerıye kalır 10 bın anca wqewqeq
Pasifler silindikten sonra CG: pasifler silinmeyince CG:Şuanda forumda kayıtlı olarak 300 binden fazla kullanıcı gözüküyor fakat günlük olarak 300-500 kişi aktif. Aktif olmayan hesaplar kapatılmalı ve bunun için bir süre getirilmeli mesela bir hesabın aktif olmamasına karar verilmesi için 6 ay veya 1 yıl gibi bir süre getirilebilir. Bunun sonucunda forumda görüntü kirliliği olmamış olur, saygılarımla.
Mh nin zekasıyla burayı bir tutuyorsan derhal burayı terk et zatenaynı konuyu mh de actım güldüler 3 mılyon kullanıcı dan gerıye kalır 10 bın anca wqewqeq
dogru soylemıs kırvem hıc akıllıca bır konumu bu toplulugun var mısal 3 mılyon kullanıcı bır uye gelıyor aktıf olmayan hesaplar sılınsın dıyor mantıklımı sence
günlük 300 500 aktifin yarısından fazlası yeni kullanıcı, çoğu triggerbot için geliyor. Forumda kullanıcıları tutmak ve aktiflik sağlamaları için yeni hileler spooferlar vs gelmeli. Hile yapmakta kolay değil açıkcasıŞuanda forumda kayıtlı olarak 300 binden fazla kullanıcı gözüküyor fakat günlük olarak 300-500 kişi aktif. Aktif olmayan hesaplar kapatılmalı ve bunun için bir süre getirilmeli mesela bir hesabın aktif olmamasına karar verilmesi için 6 ay veya 1 yıl gibi bir süre getirilebilir. Bunun sonucunda forumda görüntü kirliliği olmamış olur, saygılarımla.
bro beni yanlış anlama bir topluluk yönetseniz cidden bu konun ne kadar aptalca açıldığını anlardınız qeqweqwe düşünen insanlar bana hak vericektir ne kadar saçma bir konunun olduğunuMh nin zekasıyla burayı bir tutuyorsan derhal burayı terk et zaten
Genisys'den aldığım istihbarat bilgilerine göre, altyapı çalışmaları devam ediyor ve yakında patched.to tarzı forumlardaki gibi parayla özel olarak rütbeler alınabilecekmiş ve bu rütbelere sahip olanlar özel hilelere erişebilecekmiş. Bu sayede de aktiflik artar zatengünlük 300 500 aktifin yarısından fazlası yeni kullanıcı, çoğu triggerbot için geliyor. Forumda kullanıcıları tutmak ve aktiflik sağlamaları için yeni hileler spooferlar vs gelmeli. Hile yapmakta kolay değil açıkcası
Aktiflik için ekstra şeyler yapılabilir zaten benim burda anlatmak istediğim şeyi şu şekilde düşünebilirsin yorum yazanların IQ seviyesi pek yetmemiş de dünyayı baz alarak konuşuyorum yaşlı nüfusu azaltıp genç ve dinamik nüfusu arttırmak gibi düşünebilirsin bunu dünyada bir çok ülke yapıyorgünlük 300 500 aktifin yarısından fazlası yeni kullanıcı, çoğu triggerbot için geliyor. Forumda kullanıcıları tutmak ve aktiflik sağlamaları için yeni hileler spooferlar vs gelmeli. Hile yapmakta kolay değil açıkcası