Akıllı tahta kilit

Merhaba öncelikle akıllı tahtaya kilit eklediler kırmak için bir sürü yol denedim olmadı yenimasaustu çalıştirdigimda direkt shutdown veriyor görev yöneticisi erişim yok açma yeri kapanmış Form1.exe olarak açılıyor başlangıçta ve ben bunun ayarının nereye kayıt ettiğini buldum Programdata da kaydediyor ve çektiğim resimde şu kodlara rasladim ekran kilidi klasörünü programdatada sildim ama telefonla açınca direkt kendine geliyor bu kiliti nasıl kiricaz bilmiyorum ama Programdata da ayar.et birde masaüstüne gelen jpeg dosyası var ayar.et silinsede jpeg silinmiyor ve kurum kodunu bulunca öğretmenlerin kullandığı APK uygulamayı buldum kayıt oldum kurum kodunu girdim fakat android id dataya kayıtlı olmadığı için erişim sağlıyamiyorum yardım ederseniz tesekkurler
Taskkill ile bat dosyası açsan yeni masaüstü açmadan?

Taskkill ile bat dosyası açsan yeni masaüstü açmadan?
nasıl yapacağım bilmiyorum
reis Uobit unlocker kaldırmayı denesenize
birşey indiremiyorum acıldıgı gibi 5 10 saniyeye geliyor o ekrana birşey yapamıyorum
regeditden başlangıç uygulamalarından kaldır

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
oraya erişmem zor çünkü hemen acıldıgı gibi uygulama başlıyor ve arama kısmına çalıştır gibi regedit şeyler yazdıgında cıkmıyor

Sonrada türkiye neden gelişmiyor
Reis akıllı tahts vermiş değişik değişik şeyler deniyonuz sonrada avrupaya umuda yolculuk dionuz

selam ortaokulda okuyorum ben bizim akıllı tahta açıp kapıyoruz bazen sınıf yazma kısmı geliyo küçük pencerede onu alta alıp youtube filan giriyoruz arada o pencereye gelip kapat kısmına spamlıyorum süresi yenileniyor fakat sizin akıllı tahta öylemi bilmiyorum

Bir pardus kullanan okul bizimki herhalde amk

Akıllı tahtalar için fiziksel anahtar kullanımın programı sayılır genelde fatih sistemlerinde o kullanılır flash bellek ile açılır eta sistemi ile kendi usbne fiziksel anahtar keyi kodlayacaksın muhtemel şifre fatih1234 oluyor

Akıllı tahtalar için fiziksel anahtar kullanımın programı sayılır genelde fatih sistemlerinde o kullanılır flash bellek ile açılır eta sistemi ile kendi usbne fiziksel anahtar keyi kodlayacaksın muhtemel şifre fatih1234 oluyor
Bizde kullanılan fatih değil ajans marmaranın akıllı tahta kilit sistemi kullanıyor bunun icin para ödemisler ve bu yazılım net framework 4.1 le yazılmıs dandik arada crash verip kapatıyorum ama sildigimde programı hocam kilit aç diyince program tekrardan yükleniyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt