Akg trolü 😂

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Palaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Palaa

Diamond Üye

Buyrun video izlenme icin forum forum gezen biri. Diskdrive seriali ne bilmeyen . Diskdriveyi hdd changer ile degisecegini sanan biri 😂

Edit: arastirdikca cikiyor zavalliligi

Son düzenleme:
dostum suan forumda belkı 100 en fazla ınsan spoofer arıyor bende vıdeo paylaştım bu konuyu açan eşşek de yapamadıgı ıcın benımle ugrasıyor ama gram umrumda degıl
Gelsene dc sana yardimci oldugum 15 kisiye yakin kisinin ss ini atayim ? Hepsi de sorunsuz bansiz oynuyor. Ki zaten bu forumda moderatorun konusu var raid ile ilgili. Komedisin 😂

Ulan enayi spoofa ihtiyacim yok 😂

Video izlenmesi kasan bir avelsin. Bu arada o konusmadaki ksii ben degilim. Arkadasin delay banini kaldirmistim bana senin ssi atti koptuk gecen gun 😂😂
aptallıgın master yapmıs ınan bana vıdeo kasmak yerıne bunu ucretlı satabılırım ondan gelecegıne burdan daha fazla para kazanırım ınsanlar fixlenmeden yapsın dıye her arayana paylasıyorum senın tek yetkının olabılecegı yer burası bir sike yaramadıgından dolayı
Gelsene dc sana yardimci oldugum 15 kisiye yakin kisinin ss ini atayim ? Hepsi de sorunsuz bansiz oynuyor. Ki zaten bu forumda moderatorun konusu var raid ile ilgili. Komedisin 😂
benım derdım raid degil sen sordun bende fıkrımı önerdim her neyın varsa EŞŞEK OLMAYIP SANA YARDIMCI OLMAYA ÇALISTIGIMI SAYGIYLA KARSILAMAK YERINE BUNU YAPMAN ZATEN BIR KARAKTERSIZLIK

aptallıgın master yapmıs ınan bana vıdeo kasmak yerıne bunu ucretlı satabılırım ondan gelecegıne burdan daha fazla para kazanırım ınsanlar fixlenmeden yapsın dıye her arayana paylasıyorum senın tek yetkının olabılecegı yer burası bir sike yaramadıgından dolayı

benım derdım raid degil sen sordun bende fıkrımı önerdim her neyın varsa EŞŞEK OLMAYIP SANA YARDIMCI OLMAYA ÇALISTIGIMI SAYGIYLA KARSILAMAK YERINE BUNU YAPMAN ZATEN BIR KARAKTERSIZLIK
Ücretli mi 😂😂😂😂😂😂😂 ya olum bir s.git bence 😂😂😂 gece gece koptum 😂😂😂 bu yöntemi para ile satacak vayyy anasını 😂😂😂😂😂😂

Ücretli mi 😂😂😂😂😂😂😂 ya olum bir s.git bence 😂😂😂 gece gece koptum 😂😂😂 bu yöntemi para ile satacak vayyy anasını 😂😂😂😂😂😂
ŞUAN BUTUN SITELERDE INSANLAR BU YÖNTEMLERE MINIMUM 500 TL 30$ PARA ISTIYOR BIR SİKE YARAMADIGIN BURDAN BELLI BENCIL DAVRANIP PAYLASILMAYA AÇSIN VE KENDINI ETIKET ETMEYE ÇALISIYORSUN ÜZERİMDEN PRİM YAPMA İŞİNE BAK

Sen hala algilayamadin galiba o ssteki ben degilim . Ona yardimci oldugum icin banini kaldirabildigim icin senin yontemini gulerek bana atti bu da kanit 😂😂😂😂

Sen hala algilayamadin galiba o ssteki ben degilim . Ona yardimci oldugum icin banini kaldirabildigim icin senin yontemini gulerek bana atti bu da kanit 😂😂😂😂
EŞŞEK SENI BEN SANA KALDIRAMAZSIN DEMIYORUM BENIM YAPTIGIMDADA KALKIYOR SEN NEYIN KAPRİSİNE GİRİYORSUN ONU ANLAMIYORUM DERDIN NE SANA GIREN CIKAN NE ? VİDEODA INSANLARIN ISINE YARAYAN BIR DURUM SÖZ KONUSU TIKLAYAN KISILER SANA MI GIRIYORDA BÖYLE DAVRANIYORSUN

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt