Peargoo
Diamond Üye
- İletişim
titanyum pvp sunucuları için vulcan kullanıyo hepsihangi sunucu için kullanacaksın dostum?
titanyum pvp sunucuları için vulcan kullanıyo hepsihangi sunucu için kullanacaksın dostum?
O zaman Wasp Crâck me Açayımbomboş konu dostum fixlendi bunlar çoktan
bunu herhangi bir titanyum pvp sunucularına sokabileceğini sanmıyorum rt.jar fixlendi çünkütitanyum pvp sunucuları için vulcan kullanıyo hepsi
.rar ve .zip i algılamıyor diye biliyorum bu da aynı durum olmasın?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Tamam benim hatam kusura bakmayın karıştırdım..rar ve .zip i algılamıyor diye biliyorum bu da aynı durum olmasın?
bazı sunucularda lib atınca çalısıyorduda .d ondan flexte açmıstım hwidim varken anticheat açıkken fly ile uçabiliyodumbunu herhangi bir titanyum pvp sunucularına sokabileceğini sanmıyorum rt.jar fixlendi çünkü
Sıkıntı yok dostum..rar ve .zip i algılamıyor diye biliyorum bu da aynı durum olmasın?
Tamam benim hatam kusura bakmayın karıştırdım.
kaydedilen oyunlardaki lib'i mi diyorsun xdbazı sunucularda lib atınca çalısıyorduda .d ondan flexte açmıstım hwidim varken anticheat açıkken fly ile uçabiliyodum
evet save - libkaydedilen oyunlardaki lib'i mi diyorsun xd
DDevet save - lib