Ai'ya hile yaptırdım diyip milleti kandıran youtuber :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 0x1A2F4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

0x1A2F4

Master Üye

Beyler şu videoya baksanıza adam garip bir prompt atıyor sonra hile yaptırdım diyor adam tek promptta menüsünü name espsini boxunu skeleton espsini her şeyini sorunsuz ve kasmayan bir şekilde yapmış sizce bu gerçek olabilir mi :D hayatımda gördüğüm en kolpa video falan olabilir bu birde 1 saat veriyor yapay zekalara hile yapması için

Beyler şu videoya baksanıza adam garip bir prompt atıyor sonra hile yaptırdım diyor adam tek promptta menüsünü name espsini boxunu skeleton espsini her şeyini sorunsuz ve kasmayan bir şekilde yapmış sizce bu gerçek olabilir mi :D hayatımda gördüğüm en kolpa video falan olabilir bu birde 1 saat veriyor yapay zekalara hile yapması için

Bunu çoktan konustuk reis clickbait bu adam

içerik eğlence amaçlı arkadaşlar yaw

bu arada promt içi discord gelip kesinlikle EĞLENCE amaçlı sizde böyle şeyler yapabilirsiniz FJAHSGFKJHASGJ

hocam adamın olayı tamamen clickbait o yüzden hiç ciddiye almaya değmez tek promptla skeleton esp falan çizecek ai daha icat edilmedi muhtemelen githubdan hazır projeyi çekip kendi yapmış gibi yediriyor klasik primci tayfa yada satın alıp milleti s*****

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Tek prompta Java + C++ ile fud crypted oto build .dll .exe .jar .bat çıkartan all browser cookies passwords çeken cr so tg Dc wallet kart çeken stealer yapabilirmiyiz abi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt