- Ticaret Puanı: 2 / 0
- İletişim

satış izni?
Bide Kendi Hesabımı Satmıyorum Siteden Gidip L0g Hesapları İçin İzin mi İsteyeyim
satış izni?
hocam konuyu kirletmek gibi olmasın senin satışınıda zedelemek istemiyorum fakat orda Satış izni olmadan satış yapabileceğinizi söyleyen birşey yok ve üstelik l0g hesapta yasak olabilir

Demek İstediğini Anladım Sıkıntı Yok Ama Satış İznini Kendi Hesapların İçin İstiyorsun Diye Biliyorum Yoksa Genel Satış Alanında Açılan Konuların Hepsi İçinde Satış İzni Almak Gerekir Örn: Netflix İçin L0g Hesabı Satanlar İçin Netflixten İzin Alması Gerekiyor O Zamanhocam konuyu kirletmek gibi olmasın senin satışınıda zedelemek istemiyorum fakat orda Satış izni olmadan satış yapabileceğinizi söyleyen birşey yok
peki hocam kusura bakmayın Sadece kurallarda yazdığı için belirtmek istedim İyi satışlar bol kazançlar dilerim.Demek İstediğini Anladım Sıkıntı Yok Ama Satış İznini Kendi Hesapların İçin İstiyorsun Diye Biliyorum Yoksa Genel Satış Alanında Açılan Konuların Hepsi İçinde Satış İzni Almak Gerekir Örn: Netflix İçin L0g Hesabı Satanlar İçin Netflixten İzin Alması Gerekiyor O Zaman
@Lightning 'de İnceleyebilir
Sıkıntı Yok Hocam Bende Kuralların Dışınına Çıkmamaya Özen Gösteriyorum Hatalı Olabilirim Bende, Sağolasınpeki hocam kusura bakmayın Sadece kurallarda yazdığı için belirtmek istedim İyi satışlar bol kazançlar dilerim.

takas olmazmı hesapSıkıntı Yok Hocam Bende Kuralların Dışınına Çıkmamaya Özen Gösteriyorum Hatalı Olabilirim Bende, Sağolasın![]()
Yok Hocam, Gelen Parayı Proje İçin Kullanacağım Zaten O Yüzden Sadece İban Yazdım Ödeme Yönteminetakas olmazmı hesap
knk tamamda orjinali 1000 tl olan bi hile için kimsenin 500 tl odecegını sanmıyorum l0g hesap oldugu içinde sahibi 1-2 gün içinde farkedicek hesap çöp olucak yaniYok Hocam, Gelen Parayı Proje İçin Kullanacağım Zaten O Yüzden Sadece İban Yazdım Ödeme Yöntemine
1000tl Değil 1.540 TL 3/1 Fiyatına Satıyorum Alan Olmazsada Sıkıntı Yok Arkadaşlarıma Veririmknk tamamda orjinali 1000 tl olan bi hile için kimsenin 500 tl odecegını sanmıyorum l0g hesap oldugu içinde sahibi 1-2 gün içinde farkedicek hesap çöp olucak yani