aimbot mouse titretme

arwinstar

Gold Üye
İletişim
bir aimbot projem var dahada legit görünmesi adına her sol tıka basıldığında ufak bir titreme yaratmak istiyorum insanlar bunu buttona basıp tuş atayarak aktif-inaktif edebilmesini istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Random olarak x, y değerlerine ekleme yaparsan dediğin gibi bir şey elde edebilirsin

mouse.move(x, y(random value -1 ile 1 arasında olacak floatlar dahil 0.34 gibi))

istediğim aimbottan tamamen bağımsız sol tıka basıldığında bi sağ sol titremesi olacak, ve direk kod olarak paylaşırsanız daha faydalı olur :)

Java:
while (true) {
    double x = Math.random() - 0.5;
    double y = Math.random() - 0.5;
    Mouse.move(x,y);
}

0.5 ile -0.5 arasında bir değer oluşturup while içinde çalıştığı için random olarak çalışmakta. sol click tuşuna basıldıysa checkini eklemeyi unutma...

istediğim aimbottan tamamen bağımsız sol tıka basıldığında bi sağ sol titremesi olacak, ve direk kod olarak paylaşırsanız daha faydalı olur :)

Move fonksiyonunu 2 farklı yerden aynı anda çağırmanın mantığı nedir sevgili dostum? Bir yandan adama kitlenirken diğer yandan titreme yapmasını istiyorsan bizim dediğimiz şekilde yapman daha mantıklı değil mi? İkisini beraber kullanmıyorsan random basic bi kod ile bu işi çözersin

C++:
std::uniform_real_distribution<double> dist(-0.5, 0.5);

while (true)
{
    double x = dist(gen);
    double y = dist(gen);
    MouseMove(x,y);
}

Move fonksiyonunu 2 farklı yerden aynı anda çağırmanın mantığı nedir sevgili dostum? Bir yandan adama kitlenirken diğer yandan titreme yapmasını istiyorsan bizim dediğimiz şekilde yapman daha mantıklı değil mi? İkisini beraber kullanmıyorsan random basic bi kod ile bu işi çözersin
ayrı bi threadda çalıştırmak istiyo olabilir yine de legit görünmeyecek olsa da denesin zarar gelmez

o değilde titreme yapsa dahada belli olmaz mı amk ben aimbot alsam en önemli faktör titreme yapmaması olur benim için

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt