bilip bilmeden konuşan bir arkadaş daha2 pc ile ai aimbot olmaz zaten arada ister istemez gecikme oluyor anlık tepki veremez ai
2. pc var ama her zaman kullanabileceğim bir pc değil geforce nowda arc raiders gibi oyunlarda çalışır mı sence? ona özel modellerle eğitsem?2 pc de mouse mov için makcu lazım görüntü aktarımı için obs udp kullanabilirsin ama vanguard obs udp üzerinden giden verileri flagliyor ve banlıyor, capture kart alırsan kafan rahat oynarsın elgato hd60x öneririm hileyi açacağın bilgisayarın ekran kartı 2060+ olursa düşük gecikmeli oynarsın 1-2ms ile
Gf now’da çalışacağını sanmıyorum bir bilgim yok görüntüyü aktarmak için iki bilgisayarında aynı internet bağlantısına kablo ile bağlı olması gerekiyor. 2 pc makcu sistemini kurarsan istediğin her oyunda kullanabilirsin ben faceit’de kullanıyordum ban falan yemedim2. pc var ama her zaman kullanabileceğim bir pc değil geforce nowda arc raiders gibi oyunlarda çalışır mı sence? ona özel modellerle eğitsem?
Ne kadar kullandın faceitteGf now’da çalışacağını sanmıyorum bir bilgim yok görüntüyü aktarmak için iki bilgisayarında aynı internet bağlantısına kablo ile bağlı olması gerekiyor. 2 pc makcu sistemini kurarsan istediğin her oyunda kullanabilirsin ben faceit’de kullanıyordum ban falan yemedim
2.pc şart hocam geforce now olmazAi aimbot kullanmak istiyorum sizce bunu pcme kurup geforce now gibi bir sistem ile 2 pc sistemi kurabilir miyim? Capture kart lazımsa önerilere açığım. Makcu vs gibi bi öneriniz varsa bekliyorum.