Çözüldü AfuWinGui(Apito V) "34 - Error" Hatası Çözümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Invincible

Gold Üye
Merhaba arkadaşlar, öncelikler herkese iyi forumlar dilerim. Valorant Spoofer'ı denerken bende bu hatayla karşılaştım rom alırken. Ve çözümü çok basit fakat internette herhangi bir yerde bulamadım çözümünü o yüzden herkes yararlansın diye bir konu açmaya karar verdim. Lafı fazla uzatmadan başlayalım.
  • Öncelikle giriş yapıyoruz.
  • Ardından "Apito 4 AMI Firmware Update Utility" yazan ZIP dosyasını indiriyoruz.
  • İndirdiğimiz dosyası WinRAR yardımıyla açıyoruz.
  • Açtıktan sonra AMI AFU For Aptio 4 / afuwin / 64-32(işletim sisteminiz hangi bitse onu seçin) / afuwin64.zip veya afuwin32.zip dosyasını açıyoruz.
  • afuwin64.zip veya afuwin32.zip dosyasının içindeki dosyayı masaüstüne atıyoruz ve artık hazırız.
  • "34 - Error" hatası almadan artık rahatlıkla rom'unuzu alabilirsiniz.
Konuyu yararlı bulduysanız like atarsanız çok sevinirim iyi forumlar.

Valorant Free Spoofer konusunda bu hatanın çözümü bulunuyor.
"Bu hatayı alıyorsanız muhtemelen BIOS sürümünüz eski yada Insyde Bios kullanıyorsunuz.
Internette çok fazla bu hatayla ilgili bir kaynakta bulamadım ancak sorunun nedenine dair yaptığımız araştırmalar
bunu gösteriyor. Ne yazık ki bizim methodlarımız sizin işinize yaramaz. DMIEditor programıyla şansınızı deneyebilirsiniz."
Eğer bu çözüm işe yaramadıysa bana anakartınızın bilgilerini verebilirmisiniz.
Reis bios güncel GİGABYTE A320M-H kulanıyorum bi türlü halledemedim

peki Hwid_Info metin belgesini açınca SerialNumber ve Version kısmında Not Applicable yazıyor çözümü var mıdır acaba ? Neden böyle
Klavyedeki "Windows" tuşuna basıp, arama çubuğuna cmd yazın ve yönetici olarak başlatın.
Ardından
Kod:
wmic baseboard get product,Manufacturer,version,serialnumber
bu kodu yapıştırın.
Orada anakartınızın modelini, seri numarasını ve versiyonunu göstericektir.

4f hatası veriyor ben de ya bunun çözümünü biliyor musun ?
"Bu hatayı alıyorsanız muhtemelen BIOS sürümünüz eski yada Insyde Bios kullanıyorsunuz.
Internette çok fazla bu hatayla ilgili bir kaynakta bulamadım ancak sorunun nedenine dair yaptığımız araştırmalar
bunu gösteriyor. Ne yazık ki bizim methodlarımız sizin işinize yaramaz. DMIEditor programıyla şansınızı deneyebilirsiniz."

arkadaşlar msi anakartlarında olmuyor msi kullananların hepsi 4f hatası aldığını belirtiyor tabi denemekten zarar gelmez eğer hat alıyosanız yeni gelecek olana spooferı beklemekten başka çaremiz yok iyi forumlar

İnsyde için çözüm var mı acaba ya :((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt