amidewine bile gerek kalmadı artık şu trigger konusundaki spoof sayesinde15 dolara spoofera bile gerek yok amidewin yetio
amidewine bile gerek kalmadı artık şu trigger konusundaki spoof sayesinde15 dolara spoofera bile gerek yok amidewin yetio
E napcaz şimdi knkolmazsa pc satıp giga alıcam bıktım aq onda bi spoofer alıyosun 15 dolara format hemen bune aq anakartı kırıp atıcam en sonunda
ilana koyucam bakalım bikaçtane buldum takas teklif ederim belkiE napcaz şimdi knk
sen direkt anakartı değiştircen he ben spooflarsam bidaha hile kullanmicamilana koyucam bakalım bikaçtane buldum takas teklif ederim belki
buldum bitane msi ilana koydum uyguna koydum 4100e çizik falan laptop ama piyasada 6-7ksen direkt anakartı değiştircen he ben spooflarsam bidaha hile kullanmicam
ben bi yolunu bulup spooflamam lazımbuldum bitane msi ilana koydum uyguna koydum 4100e çizik falan laptop ama piyasada 6-7k
gigabyte al bırak msi falan en garantisi o ben daha geçen takasladım pc yibuldum bitane msi ilana koydum uyguna koydum 4100e çizik falan laptop ama piyasada 6-7k
+1gigabyte al bırak msi falan en garantisi o ben daha geçen takasladım pc yi