AKAzawa
Gold Üye
inanmayan arkadaşlar twitterıma bakın Crâck hilelerle kim çıkmış olm radi top 8 e
birde şöyle bir şey var thecady denilen şahıs oyunuma geldikten sonra beni dc çekti ve beni ghostlayarak elo kastı karşıya gelincede oyunu bozdu Crâck hileyle bunu yapabilecek babayiğit varsa buyursun yapsın neden methodum var diye saçma bir yalan uydurayım gerekli kanıtlarımda var zaten
buyrun bu da methodu bulduğum zaman ki ilk çarımın trackerı lütfen copy paste yazılımlarla geçinen sürtmeler konumda ağlamasın başka yere
vanguardın bir açığı sayesinde oluyor bu durum bende şansa ban rate denerken keşfettim 2 aydır kullanıyorum satışını yapsaydım çoktan fix yerdi tek sıkıntım geçen günlerdeki güncellemeden sonra van 152 yi geçemiyoruminanmayan arkadaşlar twitterıma bakın Crâck hilelerle kim çıkmış olm radi top 8 e
yok hocam inan hiç böyle bir şey değil işlem falan yokatlatabilecek bir kaç çalışan metot var önce bir usb'yi hdd gibi göstericeksin , sonra biosdan windowsu boot eden diski o usb yapacaksın... bilgisayarı açtığında first boot ayarladığın usb olduğu için VG usb'nin seriallerini main serial sanıp val 5 atmıyor. usb'nin içinden bir efi ile windows yüklü diskini boot edeceksin. bizzat çalışan kullandığım metotdur.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
birde şöyle bir şey var thecady denilen şahıs oyunuma geldikten sonra beni dc çekti ve beni ghostlayarak elo kastı karşıya gelincede oyunu bozdu Crâck hileyle bunu yapabilecek babayiğit varsa buyursun yapsın neden methodum var diye saçma bir yalan uydurayım gerekli kanıtlarımda var zaten
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
buyrun bu da methodu bulduğum zaman ki ilk çarımın trackerı lütfen copy paste yazılımlarla geçinen sürtmeler konumda ağlamasın başka yere
Son düzenleme: