Çözüldü afuwın sıkıntısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Curlys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Curlys

Diamond Üye
normalde 2 tane cıkması gerekirken UUID ve mb s/n'de bende 4 tane cıkıyor sorunu bilen var mı nasıl çözebilirim ?
image.png

Daha önce AFUWIN yaptığınızda ufak bir hata yaptığınızdan kaynaklı bir sorun. Muhtemelen bir daha AFUWIN çalışmaz diye düşünüyorum.

Daha önce AFUWIN yaptığınızda ufak bir hata yaptığınızdan kaynaklı bir sorun. Muhtemelen bir daha AFUWIN çalışmaz diye düşünüyorum.
yok hocam çalısıyor ama cok değişik bir şekilde UUID ile mb s/n birleşmiş , UUID'yi arayıp 2 tane herşeyi aynı olan uuıd'in sağında mb s/n'in yarısı yazıyor onun yarısını değişip diğer kalan 2 tane uuıddekki de sağdaki mb s/n'yi değişince 2 side birden değişiyor (anlayabildiyseniz a1 yazdım da ) yani birini değişince digeri de orantılı değisiyor
ama ben bunu değiştirmek istiyorum eskisi gibi yapmak istiyorum hepsini ne yapmalıyım ?

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
4 dundede aynı olan terımlerı degıstır sıkıntı olmaz sanırım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
UUID'yi aratınca da mb s/n 'yi aratınca da 4er tane cıkıyor UUID'in 4ünü de değişsem mb s/n kayboluyor ama sanırım hepsi birbirini etkiliyor
4 uuıde de aynı rakamlar ıbareler warsa aynı olan ıbarelerı degıstır dıgerlerı dursun bence

4 uuıde de aynı rakamlar ıbareler warsa aynı olan ıbarelerı degıstır dıgerlerı dursun bence
2 tane full aynı olan var bastan sona kadar onun sagında da mb s/n nin yarısı var o yarısını değişince uuıd'İnde yarısı değişiyor sonra mb s/n aratıyorum onu da fullden eskisinin yarısının sagına rakam sallıyorum oluyor ama ben bunu eskisi gibi yapmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt