OlduYeni geldim. şimdi gördüm. Yarım akşama kadar sorunu çözmüş olur akşam büyük ihtimalle çözümünü paylaşırım.
OlduYeni geldim. şimdi gördüm. Yarım akşama kadar sorunu çözmüş olur akşam büyük ihtimalle çözümünü paylaşırım.
Sağol hocam dc varsa daha detaylı konuşalım istersen?Yeni geldim. şimdi gördüm. Yarım akşama kadar sorunu çözmüş olur akşam büyük ihtimalle çözümünü paylaşırım.
Yaşadığın sorunu şu şekilde çözenler var.beyler yok mu la bi çözümü olan falan kanka sen anlıyosun bi baksana @JamesHarden
en ilk bios sürümüne dönüp tekrar en günceline mi döneyimYaşadığın sorunu şu şekilde çözenler var.
Eski (en az 7 8 versiyon önceki biosları) yükleyip akabinde en son bios yazılımını kurarak çözüme ulaştırmışlar. bi deneyip döner misin?
evet. ilk bios sürümünü yükleyip sonrasında tekrar en sonuncusunu kurmayı dene. bu şekilde yapıp çözenlerin sayısı epey fazla. olmazsa bana dönüş yap bekliyorum.en ilk bios sürümüne dönüp tekrar en günceline mi döneyim
yok hayır laptop değil masaüstü Anakart Asus Z77-Alaptop markan sanırım lenovo doğru muyuz?
yukarıdaki çözümü deneyip bana döner misin?yok hayır laptop değil masaüstü Anakart Asus Z77-A
deniyorum her update sonrası secure boot kapatayım mı?yukarıdaki çözümü deneyip bana döner misin?