Çözüldü afuwin hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cagalinexd

Diamond Üye
afuwin üzerinden msi bios yüklüyorum pc gamegaraj .
size of ROM file does not match the size of System ROM bu hatayı alıyorum neden olabilir ?

Afuwin Asus ana kartlar için bir uygulama değil miydi?
mesaj kasıyorsun dicem tartışma çıkartacaksın. mesaj kasacaksın neyse diyip geçiyorum , aldığım hatayı yazıyorum afuwin diyorum gelip asusu diyon başka bi konuda Crâck atacağını söylüyon neyse ya uğraşılmaz.

doğru bios dosyası üzerinde işlem yaptıgına emin misin, genel olarak anakart uyumlu olmayan bir bios yüklemeye çalıştıgında aldıgın bir hata bu
laptopun içindeki anakartın tam modelini öğrenip doğru dosyalar ile işlem yaptıgından emin ol.

doğru bios dosyası üzerinde işlem yaptıgına emin misin, genel olarak anakart uyumlu olmayan bir bios yüklemeye çalıştıgında aldıgın bir hata bu
doğru yaptığıma eminim , araştırdığımda kullandığım model üzerinden geçen insanalrda var bizzat gamegarajı arayıpta bu model sürümünü aldım.
laptopun içindeki anakartın tam modelini öğrenip doğru dosyalar ile işlem yaptıgından emin ol.

şöyle resimde do not check yaptığımda olması gerekiyor ama program kapnıyor malesef :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt