Çünkü spooferimiz asuslarda son güncellemeden sonra uuid değiştirmiyor satış yaparken uuid numarası değişen kişilere satış yapıyoruzbir spooferin anakarta atılan afuwin&amidewin i bozduğunu ilk defa duyuyorum garip astronomity seni skiyo olabilir belkide?
ekleme: birde astronomityden temp aldıysan niye afuwin e gerek olsunki temp spooferlar driver kullanır afuwin ne alaka
test key verdiler? Ne anlatıyorsun dostum adama test key verip test ettik
her seferinde farkli uuid degismeye ayarli ama onceki adam serialleri sikmisamıdew yada afuwon kullanırken UUID degısıyormu kral degısmıyorsa yada sureklı aynı UUID oluyorsa sıkıntı Tamamen Farklı bır UUID olması lazım UUID den dolayı patlıyorsunuz
anakartim sorunlu? ozet gecermisin anlamadimanakartın sorunlu bende baktım dışardan bios attırırsan sorunun çözülür
bende asus b450m-k kullanıcısıyım bizim spoofer açıyor beyler ama temp mevcut değilharbi aq asus aciyorum diyen herkes tokatci @LeftCaps de forumdaki kisilerden nadir acan olur dedi lutfen daha once prime urununde spoof yapmis birisi cevap versin
bıos down + format + bıos up ıle gecmıste yapılan amıdew afuwın seylerını temızleyebılırsınız amıdew kesın temızlenırde afuwını bılemıycemtest key verdiler
her seferinde farkli uuid degismeye ayarli ama onceki adam serialleri sikmis (lªrk)
anakartim sorunlu? ozet gecermisin anlamadim
değiştiren babayiğit yok kral herkes atıp tutuyoamıdew yada afuwon kullanırken UUID degısıyormu kral degısmıyorsa yada sureklı aynı UUID oluyorsa sıkıntı Tamamen Farklı bır UUID olması lazım UUID den dolayı patlıyorsunuz
asus h610m-k d4Anakartın nedir
kullanılan drıverler EAC BE gıbı antıcheatlerde ve dıgerlerınde etkılı de onemlı olan Vangard gıbı bı yazılıma karsı gelebılmek koskoca rıot games gameboy duzey kodlamalara dusucek degıllerdeğiştiren babayiğit yok kral herkes atıp tutuyo
erengoodmandc atar mısın
OLTA GELDİBeyler astronomity den temp aldım sonrasında format vs derken temp çalışmadı 2. maçta tekrar ban yedim bunun nedeninin pcye afuwin atılamıyomuş önceki spooferci s.kmiş çözümü nedir bilen duyan varmı