Çözüldü Afuwin Atılmıyor Help

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erenify

Uzman Üye
Beyler astronomity den temp aldım sonrasında format vs derken temp çalışmadı 2. maçta tekrar ban yedim bunun nedeninin pcye afuwin atılamıyomuş önceki spooferci s.kmiş çözümü nedir bilen duyan varmı

bir spooferin anakarta atılan afuwin&amidewin i bozduğunu ilk defa duyuyorum garip astronomity seni skiyo olabilir belkide?

ekleme: birde astronomityden temp aldıysan niye afuwin e gerek olsunki temp spooferlar driver kullanır afuwin ne alaka
Çünkü spooferimiz asuslarda son güncellemeden sonra uuid değiştirmiyor satış yaparken uuid numarası değişen kişilere satış yapıyoruz

? Ne anlatıyorsun dostum adama test key verip test ettik
test key verdiler
amıdew yada afuwon kullanırken UUID degısıyormu kral degısmıyorsa yada sureklı aynı UUID oluyorsa sıkıntı Tamamen Farklı bır UUID olması lazım UUID den dolayı patlıyorsunuz
her seferinde farkli uuid degismeye ayarli ama onceki adam serialleri sikmis
anakartın sorunlu bende baktım dışardan bios attırırsan sorunun çözülür
anakartim sorunlu? ozet gecermisin anlamadim

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
test key verdiler

her seferinde farkli uuid degismeye ayarli ama onceki adam serialleri sikmis (lªrk)

anakartim sorunlu? ozet gecermisin anlamadim
bıos down + format + bıos up ıle gecmıste yapılan amıdew afuwın seylerını temızleyebılırsınız amıdew kesın temızlenırde afuwını bılemıycem

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
değiştiren babayiğit yok kral herkes atıp tutuyo
kullanılan drıverler EAC BE gıbı antıcheatlerde ve dıgerlerınde etkılı de onemlı olan Vangard gıbı bı yazılıma karsı gelebılmek koskoca rıot games gameboy duzey kodlamalara dusucek degıller

Beyler astronomity den temp aldım sonrasında format vs derken temp çalışmadı 2. maçta tekrar ban yedim bunun nedeninin pcye afuwin atılamıyomuş önceki spooferci s.kmiş çözümü nedir bilen duyan varmı
OLTA GELDİ
EVDE DENEMEYİNİZ!!!!
ben 2022 de banlıydım başlarında benim pc de tam kasko var bütün cihaz hataları ile ilgileniyorlar 2k ya yaptırmıştım sanırım bende kafamı sikiyim ıslak bezle pc yi temizliyodum suyunu tam sıkamamışım kasanın altlarına filan geldi anakarta su filanmı sıçardı bişeyler oldu pc açılmıyor pc banlıydı ozamanlar baktım pc açılmıyor yolladım vatan servisine 20 gün tamir için bekledim geldiğinde valo banım açılmıştı tavsiye etmem arkadaşlar evde denemeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt