Çözüldü Afuwin Atılmıyor Help

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erenify

Uzman Üye
Beyler astronomity den temp aldım sonrasında format vs derken temp çalışmadı 2. maçta tekrar ban yedim bunun nedeninin pcye afuwin atılamıyomuş önceki spooferci s.kmiş çözümü nedir bilen duyan varmı

Beyler astronomity den temp aldım sonrasında format vs derken temp çalışmadı 2. maçta tekrar ban yedim bunun nedeninin pcye afuwin atılamıyomuş önceki spooferci s.kmiş çözümü nedir bilen duyan varmı
bir spooferin anakarta atılan afuwin&amidewin i bozduğunu ilk defa duyuyorum garip astronomity seni skiyo olabilir belkide?

ekleme: birde astronomityden temp aldıysan niye afuwin e gerek olsunki temp spooferlar driver kullanır afuwin ne alaka

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bir ali cengiz oyun kokusu gelıyor sankı anlattıklarına bakılırsa

Bir allahın kulu şu anakart a sahip ben ve erenify ye temp spoofer atabilir mi artık forumda 1 aydır spof arıyoruz onaylı bütün satıcılar aynı yöntemi kullanıp beceremiyorlar ama her konu altında da her modeli anakartı açarız diye vaat veriyorlar

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bir allahın kulu şu anakart a sahip ben ve erenify ye temp spoofer atabilir mi artık forumda 1 aydır spof arıyoruz onaylı bütün satıcılar aynı yöntemi kullanıp beceremiyorlar ama her konu altında da her modeli anakartı açarız diye vaat veriyorlar
amıdew yada afuwon kullanırken UUID degısıyormu kral degısmıyorsa yada sureklı aynı UUID oluyorsa sıkıntı Tamamen Farklı bır UUID olması lazım UUID den dolayı patlıyorsunuz

harbi aq asus aciyorum diyen herkes tokatci @LeftCaps de forumdaki kisilerden nadir acan olur dedi lutfen daha once prime urununde spoof yapmis birisi cevap versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt