bir spooferin anakarta atılan afuwin&amidewin i bozduğunu ilk defa duyuyorum garip astronomity seni skiyo olabilir belkide?Beyler astronomity den temp aldım sonrasında format vs derken temp çalışmadı 2. maçta tekrar ban yedim bunun nedeninin pcye afuwin atılamıyomuş önceki spooferci s.kmiş çözümü nedir bilen duyan varmı
Anlasana kanka iade etmemek içinbir spooferin anakarta atılan afuwin&amidewin i bozduğunu ilk defa duyuyorum garip astronomity seni skiyo olabilir belkide?
ekleme: birde astronomityden temp aldıysan niye afuwin e gerek olsunki temp spooferlar driver kullanır afuwin ne alaka
uuid degistiriyor sanirimbir spooferin anakarta atılan afuwin&amidewin i bozduğunu ilk defa duyuyorum garip astronomity seni skiyo olabilir belkide?
ekleme: birde astronomityden temp aldıysan niye afuwin e gerek olsunki temp spooferlar driver kullanır afuwin ne alaka
? Ne anlatıyorsun dostum adama test key verip test ettikAnlasana kanka iade etmemek için
amıdew yada afuwon kullanırken UUID degısıyormu kral degısmıyorsa yada sureklı aynı UUID oluyorsa sıkıntı Tamamen Farklı bır UUID olması lazım UUID den dolayı patlıyorsunuzBir allahın kulu şu anakart a sahip ben ve erenify ye temp spoofer atabilir mi artık forumda 1 aydır spof arıyoruz onaylı bütün satıcılar aynı yöntemi kullanıp beceremiyorlar ama her konu altında da her modeli anakartı açarız diye vaat veriyorlar
harbi aq asus aciyorum diyen herkes tokatci @LeftCaps de forumdaki kisilerden nadir acan olur dedi lutfen daha once prime urununde spoof yapmis birisi cevap versinBir allahın kulu şu anakart a sahip ben ve erenify ye temp spoofer atabilir mi artık forumda 1 aydır spof arıyoruz onaylı bütün satıcılar aynı yöntemi kullanıp beceremiyorlar ama her konu altında da her modeli anakartı açarız diye vaat veriyorlar