RythmV2 Gold Üye Katılım 29 Eki 2025 Mesajlar 412 Beğeniler 61 12 Kas 2025 #1 After Effects Crâck varmıdır acaba Teşekkürler
FortinEXE Master Üye Katılım 12 Mar 2025 Mesajlar 928 Beğeniler 212 İletişim 12 Kas 2025 #11 CreaArtz' Alıntı: Yeni başlıyorsan birkaç tane eklenti kurabilirsin. Crâck setupunda seçiyorsun dili. Genişletmek için tıkla ... valla hocam eklentiler falan hiç bilmiyorum nasıl oluyor ama youtubeden bakarak öğrenirim varsa tavsiye ettiğiniz bir kanal video iyi olur valla Oyla 0 Downvote
CreaArtz' Alıntı: Yeni başlıyorsan birkaç tane eklenti kurabilirsin. Crâck setupunda seçiyorsun dili. Genişletmek için tıkla ... valla hocam eklentiler falan hiç bilmiyorum nasıl oluyor ama youtubeden bakarak öğrenirim varsa tavsiye ettiğiniz bir kanal video iyi olur valla
CreaArtz Prime Üye Katılım 6 May 2022 Mesajlar 7,691 Beğeniler 3,182 İletişim 12 Kas 2025 #12 FortinEXE' Alıntı: valla hocam eklentiler falan hiç bilmiyorum nasıl oluyor ama youtubeden bakarak öğrenirim varsa tavsiye ettiğiniz bir kanal video iyi olur valla Genişletmek için tıkla ... Flow eklentisi ile baslayabilirsin yazarsan çıkar. Oyla 0 Downvote
FortinEXE' Alıntı: valla hocam eklentiler falan hiç bilmiyorum nasıl oluyor ama youtubeden bakarak öğrenirim varsa tavsiye ettiğiniz bir kanal video iyi olur valla Genişletmek için tıkla ... Flow eklentisi ile baslayabilirsin yazarsan çıkar.