Aero Software ✅Perm Spoofer ✅Tpm Bypass ✅https://aerosoftware.com.tr

Bios up/down nasıl yapılıyor tam olarak bir çözemedim
İnternetten araştırabilirsiniz hocam kısacası anakart modelinizin bios dosyasını buluyorsunuz istediğiniz bir sürümü indiriyorsunuz sonra bios menüsünden güncelleniyorsunuz

İnternetten araştırabilirsiniz hocam kısacası anakart modelinizin bios dosyasını buluyorsunuz istediğiniz bir sürümü indiriyorsunuz sonra bios menüsünden güncelleniyorsunuz
Ana kartıma bakmak için bir bakındığımda sürekli ''Sistem Modeli'' olan kısmı gösteriyor ama orada system product name yazıyor cmd falanda denediğimde aynı sonuca ulaştım anakartım var ama ben ne olduğu hakkında bir fikrim yok

Ana kartıma bakmak için bir bakındığımda sürekli ''Sistem Modeli'' olan kısmı gösteriyor ama orada system product name yazıyor cmd falanda denediğimde aynı sonuca ulaştım anakartım var ama ben ne olduğu hakkında bir fikrim yok
Anakartınızın üstünde modeli yazıyor olabilir tahminimce free spoofer kullanmışsınız galiba bilgileri değiştirmiş

Perm Spoofer & ⁠Temp Spoofer ürünlerimiz de kısa süreliğine %15 indirim geçerlidir. Detaylı bilgi ve satın alım için lütfen ⁠discord adresimizden destek talebi oluşturunuz.!

・Onetime 600₺ 500₺

・Lifetime 1500₺ 1250₺

Perm Spoofer & ⁠Temp Spoofer ürünlerimiz de kısa süreliğine %15 indirim geçerlidir. Detaylı bilgi ve satın alım için lütfen ⁠discord adresimizden destek talebi oluşturunuz.!

・Onetime 600₺ 500₺

・Lifetime 1500₺ 1250₺
İndirim devam etmektedir.

Efsane satıcı 2200tl lik spooferi kampanya ile 500tl ye sattı güvenilir 10 numara destek kesinlikle öneririm

Merhaba internet kafede çalışır mı hocam, bildiğiniz gibi oralarda freeze sistem oluyor bios dosyası up yada down yapsanız bile kapatıp açınca herşey sıfırlanıyor işe yarar mı sizce
merhabalar hocam freezerin şifresini biliyorsanız kapatabilirseniz çalıştırabilirsiniz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt