bi kaç video izledim capcutdan devamarkadaşlar capcutdan after effectse geçmek istiyorum HİÇ BİRŞEY bilmiyorum düzgün bi anlatan kanalda bulamadım varmı bilgi yardım edebilecek birisi rica etsem![]()

zamanında pars mazi falan vardı hala var mı bilmiyorum ama kesinlikle ae geç başta zor bile gelse alıştıktan sonra inanılmaz güzel editler yapabiliyorsunbi kaç video izledim capcutdan devam![]()
dc ta0farkadaşlar capcutdan after effectse geçmek istiyorum HİÇ BİRŞEY bilmiyorum düzgün bi anlatan kanalda bulamadım varmı bilgi yardım edebilecek birisi rica etsem![]()
Alight Motion geç ne tür yapacaksınbi kaç video izledim capcutdan devam![]()
Hocam render çok zor birşey en az 1-2 yılını vermesi lazım ayrıca çok karmaşık anlarsa şükredelim.capcut premierpro felan boş iş öğren after effectsi keyfine bak film animasyonlaırndan tut gerçekçi sahnelere kadar ae kullanılıyor
10 Günde edit videosu yapanların hiç biri bir anda öğrenmedi çok iyi bir şey istiyorsa katlanacak zorluğunaHocam render çok zor birşey en az 1-2 yılını vermesi lazım ayrıca çok karmaşık anlarsa şükredelim.
YOUTUBE parsmaziarkadaşlar capcutdan after effectse geçmek istiyorum HİÇ BİRŞEY bilmiyorum düzgün bi anlatan kanalda bulamadım varmı bilgi yardım edebilecek birisi rica etsem![]()
pcyim valorant için editler yapıyorum media işi falanAlight Motion geç ne tür yapacaksın