hocam benim yaptığım doğru değil misanırım şey olabilir anakartımda fast boot ayarı yok sadece memory fast boot var birde interneti oem keyleri sildikten sonra açıyorum gerekli dosyaları yüklemek için yanlışım yok değil mi
hocam benim yaptığım doğru değil misanırım şey olabilir anakartımda fast boot ayarı yok sadece memory fast boot var birde interneti oem keyleri sildikten sonra açıyorum gerekli dosyaları yüklemek için yanlışım yok değil mi
evetEn son şu an durumu çalışıyor mu?
Bilgisayarım bozulmayacak değil mi? Çok endişeleniyorumPRO B760M-E DDR4 (MS-7D48)
Bu anakartı spoof'lamak mümkün mü? Yepyeni bir kart ve bu konuda endişeliyim; bir önceki kartım spoof işleminden sonra açılmamıştı.
Evet doğrusanırım şey olabilir anakartımda fast boot ayarı yok sadece memory fast boot var birde interneti oem keyleri sildikten sonra açıyorum gerekli dosyaları yüklemek için yanlışım yok değil mi
İkisiyle değiştirme wifi varsa mac.exe ethernet varsa NIC Fixer.exe ile değiştir delaya hemen düşmezsin driver hala aktif çalışıyor ve kullanan var tekrar deniyebilirsin her res de seriallerin değiştiginden emin ol değişmiyorsa res at tekrsr kontrol etgiriş yapmadım
güncelleştirme yapmadım
windows etkin değil
serialler değişiyor
mac'i de mac.rar ve nic.rar ile değiştirdim ikisinide çalıştırdım