Günlük en fazla 1.5tl çünkü 20000 adım sınırı var. Uğraşmaya değmez ama 3 4 ay yaparsan belki biraz gelirHocam bu hile ile günlük ne kadar kazanılabilir bilginiz var mı?
Uygulamada Günlük 20 K Adım çevirme sınırı var. 20 K Adım 2.5 Yapıyor.. ADIM Para uygulamasını bilmiyorsanız.Hocam bu hile ile günlük ne kadar kazanılabilir bilginiz var mı?
7 Tane Farklı hesap ile 18 Günde toplamda - 2065 VP 180 TL - Değerinde Valorant VP Aldım.. Kafası çalışana her şey güzel..Günlük en fazla 1.5tl çünkü 20000 adım sınırı var. Uğraşmaya değmez ama 3 4 ay yaparsan belki biraz gelir
farklı hesaplardan ayrı ayrımı vp aldın yoksa uygulamada bakiye göndermemi var7 Tane Farklı hesap ile 18 Günde toplamda - 2065 VP 180 TL - Değerinde Valorant VP Aldım.. Kafası çalışana her şey güzel..
ayrı ayrı aldım. Saten kod olarak geliyor size.. Bende onları valoda tek hesapta kullandımfarklı hesaplardan ayrı ayrımı vp aldın yoksa uygulamada bakiye göndermemi var
nasıl o kadar fazla hesap ile yapabilirim7 Tane Farklı hesap ile 18 Günde toplamda - 2065 VP 180 TL - Değerinde Valorant VP Aldım.. Kafası çalışana her şey güzel..