Adim Atarak Para Kazan (Adımpara)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bthnsz

Gold Üye
Son dönemde popüler olan uygulama ve bizzat benim de kullandığım uygulamadır.
Adım atarak para biriktiriyorsunuz biriktirdiğiniz paralar ile uygulama ile içerisinde olan sepette ( trendyolda geçerli 25tl, steamda 50 tl, 500ml termos, Sinbo Tost Makinesi, Steam 20 tl cüzdan kodu, baskül, çay seti, mini french press, xiaomi kablosuz kulak , xiaomi mi stick tv mediya player) gibi hediyelerden alabiliyorsunuz.

Bu uygulama sayesinde yürüyerek para biriktirip ürün elde etme şansını size veriyor. (Elbette zorlu bir süreç kolay değil.)

Bu uygulamayı sizlerle paylaşarak sizlerin de kazanmasını istedim.
Üstte yazdığım kod ile kaydolursanız programa 1000 adımpara kazanarak başlıyorsunuz.
Uygulama Linki Android;
İos;

MnmzdwWMk4HNge4KZ2tvB21cjehdLoMxTxlrKXL4vMoAQ4lG-TI4rnIgOCzcDktY4VMY=w1366-h657-rw

Son düzenleme:
gain crystal diye bi uygulama vardı yani baya para kazandırır diyordular ama bazıları parayı vermiyor diyordular buda onlardan gbi.

gain crystal diye bi uygulama vardı yani baya para kazandırır diyordular ama bazıları parayı vermiyor diyordular buda onlardan gbi.
hayır değil dostum. Hediye alanlar faturasıyla birlikte video paylaşıyorlar yani fiziksel olarak istediği hediyeyi alabiliyorlar. böyle bir durum olsa paylaşmam zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt